förlåt

jag kommer alltid älska dig
du kommer alltid finnas där för mig
även om vi inte tar samma väg så kommer jag finnas där för dig
alltid för dig.
i regn, i sol, genom elden, genom allt som går kommer jag finnas för dig. även om vi inte e ihop längre finns du i mitt hjärta. du finns alltid där och kommer alltid finnas där

Orkar inte skriva något

det har hänt en sak därför jag lägger upp massor med låtar istället

Sailor Moon


Man måste tro


resa

gud vad man längtar tills man får resa. till en vit sandstrand och sola och bada. äta god mat och sova länge :P shoppa tills man blir trött ( fast blir jag inte) så skönt att bara resa bort från allt.resa låååååångt ifrån denna vardag som jag lever i med skola och plugg :( långt bort till ett fjärran land. någon som följer med? :P detta är en reklam video om Thailand

snart e han 18

snart fyller min älskling 18. jag vet visst blir han en stor kille nu ;) och jag har köpt en jättebra present hoppas han gillar den. annars får han med mig och göra. kan inte skriva vad det är för något. det får ni reda på lördag om jag kommer ihåg att skriva det :P för det händer så mycket på lördag för mig. Jobb och sen träff med världens bästa kompis :) så snart fyller Mattias år och jag önskar att jag kunde vara där.
mina kommpisarsötamissmisssaknar ervilove youlove you lägger upp lite bilder. några är ganska gamla på han :P men iaf Grattis älskling :) fast det är lite tidigt att säga det. så jag får väl vänta i två dagar  :P

bra mat

nu ska jag ge er tips om super god mat här i Stockholm. Restaurangen heter Vapiano och ni kan hitta den bland annat i gamla stan. det är en italiensk restaurang som har färskt pasta. man får välja vad man vill ha i den. och det är så gott. om ni gillar pasta så ska ni äta där. det är väldigt billigt att äta där. det kostar mellan 70-115 kr för en rätt och det tycker jag är super billigt om man jämför med alla andra ställen. här kommer lite bilder sen när jag och Mattias och Fiffi var där.
detta är med mozzarella  och tomater. pris cirka 75 kr
detta är pasta med salami och tomater och basilika
detta är en rätt som jag inte kommer ihåg vad det var för något :P

En bra låt

alla kanske inte tycker som jag. men jag älskar denna låt. det är ingen låt som kommer från ESC. det är en låt som var med i filmen Ice Princess. det handlar om en tjej som går från att vara en nörd till en super duktig konståkarska. nu får ni mobba ut mig men jag gillar låten och filmen sjuk mycket. såg filmen för första gången på BCIS ( Brittish Internationall summer school)   och sen såg jag den på MH 728 till Malaysia. såg filmen typ 38 gånger på en resa :P
nu ska ni få höra låten Reatching for heaven

Dagens låt

kom 2:a i ESC 2009 i Moskva och låten heter Is it true. Landet är Island

saknar dig

du vet inte hur mycket jag har saknat dig. sen du lämnade oss. du får aldrig åka igen. ok du måste så klart plugga klart. men du ska veta att jag har saknat dig fruktansvärt mycket sen vi sågs sist. och att det känns tomt nu i skolan. både jag och Emma saknar dig. kommer du ihåg alla våra roliga stunder. kommer ihåg min första tanke om dig. en var inte trevlig den :P sorry men så här var den " ska den där jävla tjejen prata hela lektionen eller? jag behöver också prata med läraren" det var min tanke om dig. men sen när man pratade med dig så lärde man sig att du var en helt underbar person som kan prata om vad som helst och som bryr sig om alla andra. kommer du ihåg våra underbara rättskunskapslektioner? det blev våra fredags mys :P vi satt på lektionen och käkade godis och drack cola medan läraren pratade. och vi spelade på varandras mobil telefoner, och kommer du ihåg FN mötena? hur kul det var och hur trevligt det var att gå på dom. och alla våra frukostar och luncher på Donken? det är minnen för livet allt som man skriver. Älskar dig och saknar dig Ia <3<3<3 du är fan en av de bästa kompisar jag har. och jag vill verkligen ha kontakt med dig efter gymnasium tiden också.
jag och Ia på EDD kongressen förra året. här hämtar vi ut våra besök kort.

ESC

Som ni kanske ser så gillar jag väldigt mkt ESC ( eurovision song contest) jag tycker om den bara för att det är så olika musik sorter i en och samma tävling. kan förstå folk som inte tycker om det men de behöver inte reta en för att man gillar en annan musik smak. man måste acceptera det ju eller hur??
Nu kommer två låtar som jag gillade från årets ESC tävling i Norge Oslo.
Det första är bidraget ifrån Georgien. Låten heter Shine och sjungs av den vackra sångerskan Sofia Nizharadze. hon lyckades komma vidare till finalen och slutade på en god 9: onde plats.
Mina dammer och herrar. Låt numer 1. Georgien och låten SHINE
Låt numer två är en väldigt speciell låt. Detta bidrag kommer från ett av de länder som har precis kommit tillbaka till denna tävling. Sångerskan heter Kristina och sjunger om ett landskap.lyckades tyvärr inte så bra i semi finalen. eller rättare sagt. denna låt gick inte till finalen. slutade tyvärr på en 15 plats i semifinalen. Mina damer och herra låt numer 2 är Slovakien och låten heter Horehornie


Mattias

Detta är Mattias älsklings låt och han säger att jag har konstig smak. Kommentera gärna och säg vad ni tycker om denna låt. SNÄLLA!

wow

wow idag har jag haft rekord många som har läst min blogg :) hoppas ni gillar vad ni läser. ok den kan vara lite konstig ibland och jag säger att det inte är meningen. jag e inte den bästa på svenska språket :P
Tack för att ni läser denna blogg

Dagens låt

denna grupp var med i årets Eurovision Song Contest mellan akt. jag tycker dom är väldigt bra :)
Madcon heter gruppen och sångarna heter Tshawe Baqwa och Yosef Woldemariam. Gruppen bildades 1992 och är ett av norges stolthet.
Nu ska ni få lyssna på låten Glow som jag själv tycker är väldigt bra.

jag är duktig :P

nu har jag äntligen kommit på hur man laddar över filmer på bloggen:P
så nu kommer det upp random filmer på musik video som jag love :P
ni får mobba mig hur mkt ni vill.
men nu kommer en bra låt representeras av Urban Symphony

Thai reklam video


Miley Cyrus - Fly On The Wall - Official Music Video (HD)


For Life

Älskar denna sång

I had no choice
Perfectly clear from the start
I heard your voice
And I was falling

Into a space
Where daylight kisses moonlit skies
It was the place
Was written in your eyes

And oh, we made it
We finally found our way
And celebrating
Just where we, we stand today

I’ll let my heart show the way
Oceans and mountains between us
Because your love is why
You made the wrong right

I will give my all
I will heed your call
For life

I had no choice
Perfectly clear from the start
I will rejoice
Embrace your calling

And into a space
Where daylight breathes within your heart
You found my heart
And I knew it was for life

I’ll let my heart show the way
Oceans and mountains between us
Because your love is why
You made the wrong right

I will give my all
For life
For life

http://www.youtube.com/watch?v=kgtsjKlmRSE&translated=1


trååååååååkigt

denna dag var så tråkigt. man villa bara gå in. ok det var skönt men det blåste så jäkla mkt så man frös hela tiden. tyckte det inte var så roande att gå 5.9km med ett skadat knä och sen ha olika tävlings grenar. det var inte så kul. men det roliga var att vi slutade på en 4:e plats  bara 0.5 poäng efter 3:an :P
sorry att jag inte tog några bilder men min mobil vägrade ta bilder :(

idrottsdag

ok snart ska man springa iväg för att ha idrottsdag det ska bli intressant för jag inte får vara med :(
hatar det.
lägger upp bilder sen vad vi gjorde ;)

förlåt

förlåt för allt.
förlåt för att jag inte finns för dig.
förlåt att du måste stå ut med mig.
förlåt att jag inte lyssna.
förlåt att jag inte kommer kunna förstå dig.
förlåt att du kommer aldrig förstå mig.
förlåt att jag inte är som du.
förlåt att jag vill ha ett roligt liv.
förlåt att jag aldrig vill prata allvar med dig.
förlåt att jag är en dålig partner :(
förlåt att jag inte vill göra det som du vill göra hela tiden
hur många gånger som jag säger förlåt kommer det ibland aldrig gå hem :( men man måste ibland försöka säga FÖRLÅT

Gissa vem

Gissa vem artisten är

frågan är!

alltså den frågan jag har ställt mig mest är. vem är ens fiender egentligen? är det som som anfaller först som e ens fiender eller e  det jag som attackerar? bägge parterna är ju lika. de tänker lika. jag ska döda mina fiender först. bägge har ett liv eller hade ett liv ( innan dom blir skjutna). men man kan ändå inte fatta att man skjuter på en annan individ som är så lik sig själv men ändå så olika sig själv.

skola

ok så är det skola imorgon :)
det ska bli kul. äntligen får jag sova ut lite :P lite och lite. en timma längre än jag sov idag :P så sovmorgon kan man inte säga att jag har haft precis ;) men jag överlever om jag får min skönhets sömn :)
ska på föreläsning imorgon. hoppas jag håller mig vaken då. :P annars blir min lärare sur på mig. ska försöka men lovar inget.

Vad vill ni veta

Vad vill ni veta om mig?
fråga bara på
jag svarar på allt

One week

Calle <3 Om en vecka ses vi igen! Jag saknar dig som fan! Alltså, om en vecka kommer vi sitta på segermiddagen tillsammans och ha sååå kul!!!!!!!!!
Jag saknar dig som fan, och när jag kommer hem till Sverige då jävlar ! Fan va vi ska frossa på Donken, ha matkrig, ligga i din soffa på varandra och äta chips och "kolla" på någon film (det brukar ju inte bli så mycket att vi kollar på filmen, blir massa annat istället :P)

CALLE ÄR EN SÅN ÄKTA JÄVLA VÄN JAG TYCKER SYND OM ALLA ER SOM INTE ÄR KOMPIS MED HONOM!!!!!!!!!!

Calle <3<3<3

Saknar att flumma runt i FN-föreningen med dig <3<3så underbara tider!

Älskar dig, snart har vi två veckor på oss att ses!! /ia

lite nya bilder

laddade över nya bilder nyss :P

jobb

att ha jobb är det roligaste som finns. men att ha två på samma dag e slitigt :P
har jobbat med underbara barn e super kul och med pensionärer e också kul. men sen blir man trött när det ena är 4 timmar långt och den andra e 3 timmar och man blir tvungen att gå upp klockan 6 för att hinna till det första det knäcker en :P

sova

snart ska jag få sova lite mer. det ska bli skönt. har gått upp klockan6 varje morgon nu i 4 dagar :P och så får man ingen sömn i huset. för jag har någon JÄVLA bygg strålkastare från en lyftkran precis utanför mitt fönster som skiner super starkt :( så nu önskar jag att jag hade rullgardiner på plats men det har jag tyvärr inte. får sova så gott det går ändå :P
men först blir det film

snart ska

snart ska man väl jobba igen :P
snacka om att man inte har något liv :P
så nu ska man sova så man får lite sömn :)
Guten nacht

ojdå

jag kollade runt på min dator och upptäckte att jag har tydligen bluetooth på datorn :P det visste jag inte :P så det var kul att veta.
så nu kommer det en bild som jag skickade från min mobil till datorn :P
min kompis Mimmi :) när jag fikade med henne i för går :)

lite kul

nu kommer lite bilder som jag har gjort :P

nu ska

nu ska jag allt lära mig hur fasiken man gör. hoppas det finns någon bok eller något sån. nu måste jag lära mig lite tekniska saker :P
ja ni hör rätt jag måste lära mig nu hur man ska fixa en blogg. pinsamt med en bloggare som inte ens vet hur man gör :P

ok lite hjälp tack

nu blir det som det blir med bloggen :) vad tycker ni jag ska göra med den??
något annat som jag ska göra??
skriv då

Helvete

hur gör man så headern blir större??
någon som e bra på det så HJÄLP tack :)

prov

skit jag har prov imorgon HJÄLP!!!!!!!!
har inte pluggat något
PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så trött

ok nu har man praktiserat och gissa om man är trött efter en dag:P
hade skoljoggen med de yngsta och orientering med de äldsta.
och jag fick ha de sista gruppen och gissa om det var stressigt när de inte kom in som de skulle :P det var ett gäng som kom in 20 min efter utsatt tid :P smooth as silk där ju :P
så nu är det och plugga och sova som vanligt

jaha

nu har man jobbat igen och det var kul men jävligt kallt. ska typ snart sova :P ska upp tidigt imorgon för att skrika på barn :P undrar om dom lyssna på mig :) det gör väl alla? säger vi ;)
men nu e det sova!!!! äntligen säger jag

aaaaaaaaaaa WHY

allt man säger blir bara fel
snart orkar man fan inte med allt.
kan man bara baka tiden så allt blir bra?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hata hata
ORKAR INTE MER.

I see blue skys

wow äntligen efter flera dagars regn ser man äntligen blå himmel :) så underbart tycker jag :)
nu kanske man kan gå i tjock tröja istället för jacka till skolan? eller?
tror ni att det kommer regna idag igen? då flyttar jag till en varmare plats :P

Personer som jag saknar

här kommer lite bilder på personer som jag saknar.
det är kompisar som jag inte träffar så ofta och som jag älskar.
alla mina kompisar är underbara men vill också skriv om dom kompisar som jag inte skriver så mycket om.
Prapakul Chunladecha: är den äldsta kompisen som jag känner. Hon bor i Thailand, Bangkok. Jobbar på Thai Airways International på cargo avdelningen på Bangkoks största flygplats. Hon och jag blev kompisar på barnhemmet. jag var cirka två år när hon kom till barnhemmet. Hon skulle träffa ett fadder barn och hon var där en hel dag för att se vilken hon ville ha. Hon valde mig. jag vet fortfarande inte varför. det enda jag vet är att jag fick henne att tänka och att jag var så charmig. sen dess har våran relation vuxit fram och nu är jag äntligen vuxen. hon är en av dom som har sett mig växa från ett oskyldigt barn till den jag är idag. tack för att du tog hand om mig och jag älskar dig Kul ( kallade henne så).
detta är Prapakul
Sudthida Ponchalurn: här har vi en stark kvinna. hon och Prapakul har varit vänner sen evigheter tillbaka. men hon och jag har blivit också så himla bra vänner och vi älskar varandra. hon tar alltid hand om mig när jag är själv i Thailand. jag har alltid någon att vända mig till när något händer där nere. du är en ängel från ovan. hon jobbar på Holt Sahathai Foundation. det är en fond som hjälper fattiga barn i Thailand att hitta ett bra hem. hon arbetar till exempel med adoptiv frågorna i Thailand. hon reser Thailand runt för att kolla hur det är m.m. Fast hon inte har så rik som Kul så har hon ett hjärta av guld och jag älskar dig som bara den.
Sudthida är till höger
älskar er tjejer ni är de bästa som finns. Hoppas vi ses snart när vi är i Thailand. <3<3<3<3
Bilderna är ifrån när vi var i Thailand för ett år sen

snälla jag ber er

Jag ber till alla som läser denna blogg. Snälla skänk något bidrag till WWF ( world wide found of nature). de hjälper att skänka pengar till att bygga reservat till djur som e utrotningshotade. jag tänkte prata om det djur som jag älskar mest. för det kommer från mina regioner. eller som sagt mina rötter kan man finna i södra Kina fast jag e från Thailand. men iaf ska jag komma till saken. jag ska skriva om PANDOR.
Fakta om pandor:
Pandan blir mellan 1,5 och 1,7 meter lång och väger som fullvuxen mellan 70 och 150 kilogram. Mankhöjden ligger vid 75 centimeter och hanen blir 10 till 20 procent större än honan.

Pandan får en till två ungar per år. Ungarna föds i håligheter såsom ihåliga träd. När det är tid för pandan att para sig, träffas de ensamlevande pandorna under en mycket kort tid eftersom pandan bara är brunstig ungefär en dag om året. Efter fem månaders dräktighet föds en unge. Det kan hända att två ungar föds, men det inträffar ytterst sällan, och en av dessa ungar brukar då dö.

En nyfödd panda väger 100-150 gram och är endast tio centimeter lång. Den är blind, döv och har ingen päls, och ser mer ut som en rosa råtta än en panda. Vid tjugo dagars ålder väger ungen femhundra gram och pälsen har börjat växa ut en aning. När ungen är tre månader gammal har den en lång päls och sover större delen av dagen. När ungen når sju månaders ålder är den full av liv och leklust. Den väger då vanligtvis mellan 15 till 20 kilogram och livnär sig huvudsakligen på bambu. Ungen följer sin mor i ungefär ett och ett halv år och blir könsmogen när den fyller sex år.

Pandan har valts som symbol för Världsnaturfonden (WWF). Detta är ganska passande eftersom pandan är starkt hotad. Idag finns enligt officiella uppgifter mindre än 1 600 vilda pandor som lever utspritt på sex områden. Dessutom hölls i Kina 239 individer i fångenskap och 27 individer lever i utländska anläggningar.Vissa forskare antar att vissa individer inte är upptäckta och enligt deras bedömning är populationen mellan 2 000 och 3 000 individer. I alla fall ökar beståndet sakta. Pandor som lever isolerat parar sig sannolikt med en släkting, varför risken för ärftliga sjukdomar och liknande ökar drastiskt.

Stora ansträngningar har gjorts för att rädda pandan, både i Kina och internationellt. Dock har det kommit fram att det inte är vildhundar, förökningsproblem eller bambublomning som orsakar störst problem för pandan. Problemen är snarare den minskande ytan arten har att leva på samt att pandan jagas för dess päls, eller för att säljas levande. All jakt är förbjuden, vilket gör att vinsten om man lyckas blir mycket stor. Dessutom fångas pandor till djurparker och forskningsprogram. Trots att den fångas för goda ändamål - att trygga dess framtid - har väldigt få pandor fötts i fångenskap.

Pandan verkar dock ha ljusa framtidsutsikter. Den skärpta övervakningen av handeln med utrotningshotade arter försämrar lönsamheten för tjuvskyttar. Pandorna bor för tillfället högt uppe i bergen på sluttningar som inte duger till jordbruk. Man planerar även att flytta hela byar så att pandan får mer plats att röra sig på. Man kan även bli pandafadder på WWF.

Några fall är kända där jättepandor har attackerat människor, men dessa förklaras snarare med att djuren var irriterade och inte med predation.

http://www.wwf.se/ gå in på denna sida och läs

 

snälla jag ber er rädda dessa underbara djur

 


jag måste

ok nu måste jag skärpa mig. alltså jag äter för mkt godis :P men jag kan inte hjälpa det. älskar det som fan. men jag börjar också tröttna på det. smaken börja rbli det samma. man kan vara super sugen men också så vill man ha det och nä man väl har köpt det orkar man inte äta upp det :P nu har jag nästa 3 stora skålar fula :P hahaha någon som vill hjälpa en :P

Regn

ok ibland undrar man hur vädret e i Sverige :P och det är ganska enkelt. det regnar idag och imorgon och flera dagar fram över :P alltså man blir ju trött på det svenska vädret. man önskar sig att man var någon annan stans :P
men man får väl stå ut eller hur??:P

jag hatar dig

alltså jag hatar dig!
kan du inte fatta att jag saknar dig?
fattar du inte att du bor för långt bort?
fattar du inte hur ensamt det är nu?
fattar du inte att det är något som saknas?
fattar du inte hur dum du är som bor i Umeå?
fattar du inte att jag älskar dig?
så nu tycker jag att du ska skärpa dig och åka till STOCKHOLM på en gång. och kramar om dig kille. skit hur mycket det kostar nu kommer du punkt SLUT!!!!!!!!!!!
ÄLSKAR DIG MATTIAS <3<3<3
du är söt

lite bilder som är med på Bloggen

sötmina kommpisarlovehjärtaOskarAntonsnyggLisettesötasweety <3girl powerhar badatsötsötsötfint på nattenmissmissvilove youGrattis

tråkigt

ok vad ska man göra nu?? Tv fungerar inte som vanligt :( och det är tråkigt på intrenet och hittar ingen film för det ligger i en av de 100 lådor som återstår av alla lådor som man har typ :P hihi
så vad ska man göra ;) under om man ska sova näää det blir tråkigt. om jag har riktigt tråkigt kommer jag snart städa huset :P hjälp!!!!!!!!!!!!!!!
och då betyder det att jag har det riktigt tråkigt :P

hur kunde detta hända

ok hur kunde detta hända. hur röstade sverige egentligen? SD är med i Riksdagen och nu börjar man undra vad för land det är. hur sjuka människor är det som röstar på SD??? jag blir bara sur över att höra det. alltså förlåt mig. jag brukar inte vara intresserad av politik eller våran riksdag, men när ett parti som säger emot invandringen då läger jag mig i. jag tänker inte vara passiv i denna fråga. ok jag e inte med i riksdagen då men ändå. hur sjuk får det vara att man röstar på SD??? 5.7% av alla röster fick dom hjälp. det blir intressant och se om de blir kvar tills nästa val. om de blir det. då flyr jag från Sverige.

sorry

som ni kanske ser så har Helena blivit väldigt populär och det var inte alls meningen :P se på bilderna på det förra inlägget :P hahaha
vi älskar dig Helena för den du är det ska du veta <3 kram
därför lägger jag upp en bild på dig igen

ok


jag e sämst på att skriva inlägg på helgerna och det får ni ursäkta mig för. men min helg har varit väldigt mkt att göra. i fredags så var Emma och Jessica hos mig. det var super kul. tack tjejer ni äger. vi satt och spelade kort och åt mkt mat. väldigt mkt mat blev det. vi åt upp nästa allt (tror jag iaf) men sen bestämde vi att vi ska till THAILAND i slutet av maj eller senare. men redsa det blir det :) sen på lördagen så var jag med Ko gänget :) och det var super trevligt. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sorry. men vi typ spelade, åt middag. mobbade Helena som vanligt ( fast hon var värd), skrattade mkt också. det är så trevligt att vara med dom. sen så jobbade jag på söndagen. upp klockan 6. det var inte så mkt sömn man fick på natten. och gissa om man är trött efter att man har jobbat på två olika jobb och sen hem och e hemma vid 6 när man åkte runt 7 :P
fråga mig inte vad Helena gör vart hus och inget annatloveGrattis
Här kommer lite bilder på personer som jag var med :) men tyvärr var Ia inte med oss i Helgena :( det var tråkigt snart kommer hon hem igen. Och då kommer vi äga Stockholm .) iaf halva :P

helg

så skönt snart är det helg och nu har det gått snart en vecka sen jag flyttade till det nya lägenheten på Kungsholmen :) det är ju sååååååååå skönt att ha gjort det. älskar verkligen det. och mitt knä håller på att bli bättre. doktorn sa att det gick fortare än vad de hade förväntat sig :) så det var ju en bra nyhet. det händer så mycket under en vecka. men nu är det bara den dag och sen är det HELG!!!!!!!!!!!
skriver mer i kväll

praktik

ok nu har jag haft praktik och det var väldigt kul tyckte jag. och nu ÄNTLIGEN har jag fått reda på hur många timmar jag ska vara på en skola. jag ska vara där 5 timmar varje torsdag. Min J****A lärare säger så klart inte hur länge man ska vara där. och när man ringer blir han sur ju. alltså förlåt mig men jag hatar han. har gjort sen 1:an. kommer bli så J******A skönt att gå ut gymnasiet nu tycker jag. nu har jag fått nog av lärare som behandlar mig som en idiot fast det är dom som är idioter som inte ger information eller något. så J****A skönt. kommer inte hälsa på förutom om min älskade vän Ia kommer vara där <3<3

vad kul

ohh vad kul jag haft det idag. idag så träffade jag en kompis som jag inte har träffats på tre år. så det var super kul. vi gick och åt på en japansk restaurang ( värsta rånet) men det var super gott tyckte vi. vi delade på allt vi åt. och sen gick vi och pratade för det var så länge sen man sågs.
så det var min efter middag :)
gå på stan och ha trevligt med en kompis :) det är livet det

sjukgymnast

nu äntligen ska jag på rehabilitering och gissa om jag längtar efter det :)
snart snart om sisådär 12 veckor då får jag vara med och träna för fullt på friidrotten och på idrotten :P jag  jag bara varnar mina klasskompisar och mina motståndare att då är eld och lågor med på idrotten :P då är ingen säker :P
jag är så taggad att börja idrotta igen så PASSA ER :P
'

VARNING

ok nu får ni som har mitt numer ni lever farligt just nu.
nu har jag laddat på så nu kan jag skicka gratis sms till er. nu snart kommer sms bombningen :)
hurra 5000 gratis sms och nu blir det smsa :P
sms

stockholm

jag som trodde det skulle vara tråkigt att bo i stockholm men det äger ju. man känner sig inte stressan. iaf inte där vi bor. det är väldigt lugnt där vi bor. men det finns många som tycker att skol vägen skulle bli lång och byta skolan m.m men det gjorde inte jag. alltså jag gillar skolvägen nu. det tar cirka 45 min och då kan jag sova lyssna på musik plugga om det går m.m.
så jag säger bara love that we move to STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!
fast det blir långt att åka till jobbet :P

Ia skulle vara stolt

idag har jag gjort något som min bästa och världens underbaraste kompis ha gillat. jag gick på en MUF fika idag som jag var bjuden på. var lite osäker om jag skulle komma men beslutade mig att göra det ändå. MUF= moderata ungdomsförbundet. det var väldigt mysigt. vi satt och pratade och pratade lite om allt möjligt. men sen gick jag hen för jag blev tvungen att göra lite saker :)
så nu Ia var stolt över mig :) <3<3
love

håltimme

ok nu har man håltimme igen :( alltså det är typ det enda jag har detta år känns det som. tror att jag ska skriva upp hur många timmar det blir som jag inte gör något i skolan. det kommer bli en hel del det kan jag lova er om jag ska vara ärlig. måndagar är värst :( då har jag en håltimme på 4-5 timmar :( undrar vad man ska göra då :P ska hitta på något riktigt rolig som jag ska göra då.

söt

jag har världens bästa kille
alltså ni kommer också tycka att han är så snygg.
jag lovar er att ni kommer också tycka det.
ingen slår denna kille. ok jag vet inte vilken kön det är men den är fan det sötaste som finns på denna jord och den är inte min :(
söt söt söt vill ha

skola

nu sitter man i skola. och snart så slutar man typ. alltså måndagar e en dag som man kan sova bort, börjar halv nio och slutar 11 idag :P så nu sitter jag i biblioteket och pratar med mina kompisar. det är väldigt trevligt. gud vad ska man göra nu när man har hål i en timme nu då :( så sk ase vad jag ska göra :P Hatar att köra bil

Du hittar alltid tillbaka där du hör hemma


You wake up, it's raining and it's Monday
Looks like one of those rough days
Time's up, you're late again so get out the door

Sometimes you feel like running
Find a whole new life and jump in
Let go, get up and hit the dance floor

But when the lights go down it's the ending of the show
And you're feeling like you got nowhere to go
Don't you know?

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye and you can say hello
But you'll always find your way back home

You can change your style, you can change your jeans
You can learn to fly and you can chase your dreams
You can laugh and cry but everybody knows
You'll always find your way back home

Your best friends, your little hometown
Are waiting up wherever you go now
You know that you can always turn around

'Cause this world is big and it's crazy
And this girl is thinking that maybe
This life is what some people dream about

'Cause when I'm feeling down and I am all alone
I've always got a place where I can go
'Cause I know

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye and you can say hello
But you'll always find your way back home

You can change your style, you can change your jeans
You can learn to fly and you can chase your dreams
You can laugh and cry but everybody knows
You'll always find your way back home

Where they know exactly who you are?
Where the real you is the superstar
You know it's never too far away

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye and you can say hello
But you'll always find your way back

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye and you can say hello
But you'll always find your way back home

You can change your style and you can change your jeans
You can learn to fly and you can chase your dreams
You can laugh and cry but everybody knows
You'll always find your way back home

You'll always find your way back home
You'll always find your way back home
You'll always find your way back home
http://www.youtube.com/watch?v=wvfiHgdSrHE&translated=1
vet inte om de flesta gillar denna artist men denna låt tycker jag är viktig. den får man att tänka på sitt ursprung. då menar jag så klart Thailand. världens vackraste land. älskar det landet. känns alltid som man kommer hem igen efter en lång semester.

vad jobbigt

gissa om det är jobbigt att packa upp sakerna igen :P men det som är roligast är att nu vet man vart alla saker ska ligga :P så vet jag exakt vart allt ligger (säger vi) men sen har man mkt att slänga också. tror att jag råkade ta med mig för mkt från det förra stället :P haha men man överlever så klart :P
ni får ursäkta mig att jag uppdaterar så sällan nu men det är så jäkla mkt att göra med ett knä som fungerar bra.

wow

wow
det finns mkt att säga med detta. men det enda jag kan riktigt säga är wow vad coolt vårt nya hus är. ok hus och hus det är en lägenhet :P men ändå. så jäkla coolt tycker jag. riktigt älskar det :P snart e mitt rum klar. och ni ska få se bilder på det. vad för mer bilder vill se sen då. förslag tack :)

flytt

nu bär det av :)
den stora flytten till stockholm :)
fan vad nice det ska bli. men ändå ganska tråkigt. har ju skrivit att det finns så många minnen i detta hus. men iaf så snart bärs allt ut. och en sista titt på denna hus som jag har haft som bostad i mer än 15 år. är nu borta med vinden. så nu säger jag förväl till Täby och Välkommen till Stockholm. längre till skolan men längre att få lyssna på musik :) Det ska bli skönt det. kan sova lite på tåget in till skolan eller så kan men plugga också.
Tack för de underbara 15 åren i Täby

sista natten

ok nu är det sista natten i vårt hus :( sen blir det lägenhet för hela slanten :)
nu har det gått 15 år sen jag flyttade till detta magnifika hus i Täby. och imorgon tar äventyret slut för oss :( det finns så många hemligheter i detta hus och så många minnen. men nu är det dags att snart säga hej då :( 15 år har gått nu och nu ska nästa äventyr börja med kryckor :P tur att man har hiss i lägenheten :P

lovar och svär

nu lovar jag och svär att jag aldrig mer ska skada mig. denna skada var helt onödig enligt mig. fattar inte vad jag tänkte när jag vred mitt knä på en idrotts lektion i februari. hoppa spå att få komma snart tillbaka till sin älskade idrott. utan idrott är jag inget. eller jag är en underbar person men jag vill ha idrotten. så nu ska jag satsa hårt som fan med rehabiliteringen och se att jag blir frisk och sen ska jag försvara mitt DM guld i längd :) önska mig lycka till :Ddetta är jag när jag var frisk. fotograf Ia

så jäkla ont

kan inte beskriva vilken plåga som går igenom benet :(
orkar inte gå eller göra något för det gör så ont. men jag måste väl gå och äta något snart men man orkar inget :( inte just nu iaf. fan vad ont det gör
var är älskling när behöver han som mest. kom och ta hand om mig nu

det gick bra

operationen gick super bra. var väldigt hög under några timmar :P
hade till och med glömt om jag hade ringt mina kompisar så jag ringde dom minst 2 gånger till :P hahaha
så borta var jag tydligen. fråade har jag ringt dig och dom sa ja det har du. snacka om hög jag var. eller ner drogad :P ska aldrig vara drogad någon mer gång.

snart

snart är det dags igen att vara nervös :P
herre gud vad mkt jag ska vara nervös denna vecka :P men snart är det klart iaf :D
imorgon händer det något som jag längtar efter så länge. jag ska på operation :D och det ska bli så skönt för då kan jag börja träna så smått :D längtar som fan!!!!!!!!!!!!!!
detta kommer varar jag

det gick som det inte skulle

jaha då gick det åt helvete med det också. alltså har någon på vägen emot mig eller? det verkar som ingen vill se mig bakom ratten eller så är jag inte tillräckligt mogen för att köra bil. jag vet inte hur det är nu :( men just nu känns det som det aldrig kommer att gå :( det är väl mitt öde att bli kollektiv trafikant. vem vet. just nu känns det så jäkla dåkigt. förlåt för mitt språk. igen vill som jag ville det.

snart igen

nu blir det snart dags.
kan inte säga precis att jag kommer ta körkort denna vecka men snart hoppas jag. eller så vill dom inte att jag ska ta mitt körkort vete fasiken vilket som e rätt :P önska mig lycka till idag

och........................

och det gick åt helvete :'(
så nu e man ledsen. får ta nya tag tills imorgon. men har ingen orka och att skriva på bloggen så mkt när man känner sig nere :(
jajaja det ska gå hem imorgon.

snart bär det av

snart bär det av och jag e fruktansvärt nervös. fan tänk om man inte klarar det :( önska mig lycka till :D

aaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
snart är det dags :)
det ska bli så JÄVLA kul tycker jag :P
sorry mitt språk men det ska bli super kul. men att packa ner är för jävligt tycker jag :P
gud vad många lådor som jag måste packa :P har redan packat ner 6 lådor som är bara mina :P hahaha
hur mkt saker har jag egentligen???
det är en jävla bra fråga :P
snart går flytt lasset och till nya äventyr i STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!
VARNING FÖR MIG STOCKHOLM NU KOMMER JAG :P

snart

snart är det söndag och då är helgen slut :( denna helg har varit en helg som jag verkligen behövde. det är så skönt med en helg eller en dag bort ifrån den stora staden och nu kommer det läskiga under detta år . jag kommer inte säga det. det får ni gissa er fram :D

sorry

ni får ursäkta att jag är ibland seg på att uppdatera min blogg.
jag har precis kommit hem från ett underbart ställe. alltså emmas landställe. det var super underbart tyckte jag. vi hade väldigt mysigt där. typ tog det lugnt. spelade kort och åt väldigt mkt :P

Vem går på?

alltså vem är det som går på denna lögn:
detta är från ett mobil samtal för 3 månader och personen går fortfarande på samma lögn :P
- ska det bli kul i Kina? person A
-ja det ska bli super kul. person B
-Vad ska du göra?= A
-jag ska på ‎"SOFFREA I KINA"?=B
- Jaha ska det bli kul?A
- Wow det ska bli super kul, vill du ha en soffa?=B
- Vill inte ha någon jävla soffa=A
- det finns många olika färger m.m= B
Person är lika med EFTER ibland :P
= detta är person B

praktik

nu ska ni få se vad jag har gjort idag :) det var en rolig dag.

Ok idag var det min första dag på min praktik. Det var väldigt kul tyckte jag. Jag kommer att ha 1:or , 2:or, 3:or och kanske 6:or och 9:or fast då är jag på Enhagen. Jag börjar min dag klockan 08.00 på dagen och slutar runt 15:00 men lektionerna är inte så långa cirka 1 timme långa. Men idag så slutade jag vid 12 för vi visste inte hur länge jag skulle vara där. Min lärare vill att ni ska ringa han så han får mer information för han har inte fått någon information.

Som sagt så har jag praktiserat. När jag kom till Hägernäs skolan fick jag en genomgång om gympasalen, hur den såg ut och vad som fanns för redskap. Men jag vet ungefär hur den såg ut för jag har varit där många gånger och haft idrott.

Den första klassen som vi hade var 1:orna och dom var springniga. Alltså de kunde inte sitta stilla en sekund. Så dem kommer bli de svåraste att hantera om jag ska vara ärlig. Men efter ett tag gick det. Men det tog cirka 5-10 minuter. Men jag stod och hjälpte till. Hade inte fått någon riktig uppgift av läraren. Men det gick ändå riktigbra tyckte jag. Idag så gick vi igenom reglerna i en gympasal för det var första gången de skulle ha en lektion. Sen så hade vi linje kul. Det är en lek där man använder alla linjer i salen och man måste gå på dem. Och så var det någon/ några som var hann som skulle kulla de andra. Om man blev tagen så byte man band till nästa person.

Den andra klassen som vi hade var 2:or. Dom var lite lugnare än 1:orna. Man kan se stor skillnad mellan klasserna och barnen. Vissa av barnen i klass 2 var lugna lyssnade och förstod vad man skulle göra medan andra var stökiga som bara den, det verkade som om de gick kvar på 6års. Men i alle fall så körde vi ”flagan” med dem och denna lektion var vi ute med dem. Det gick bra men det var kallt och barnen hade inte med sig kläder för utomhus aktiviteter. Flagan går ut på att man har flagor eller koner som vi hade på ett område lika stort som en fotbolls plan. Man delar planen på två lika stora delar. Och sen så delar man in gruppen/ klassen i två lika stora lag. Det gäller för lagen att springa över på andra sidan för att ta flagorna/flagan/ konerna/konen eller banen(det beror på vad man har lagt dit). Men det fick en hake.  Personen som springer över får se upp för motståndarna så de inte kullar dig. Om du blir kullade så får du gå till fängelse som är rock ringar. Då får du stå där tills du blir räddad av någon ifrån ditt lag. Spelet går ut på att man ska ha alla föremål på sin sida. Vi körde det här cirka en timme. För de gick så fort första gången. Säkert rekord fort (cirka 13min).

Efter det så hade vi 3:orna. Och då fick jag nöjet att leda gruppen J. Vad jag tycker så gick det väldigt bra. Jag vet inte vad min praktik lärare tyckte. Men vi körde samma saker som 2:orna gjorde timmen innan och det gick bättre med 3:orna. De är mer mogna än de klasser som jag hade idag.

Om man tittar på alla klasser i för övrigt så kan man säga att idrott är ett väldigt bra ämne för eleverna på skolan. De får komma och skaka loss all energi som de samlar under en lektions tid. Och så är det en stor skillnad mellan åldern på barnen speciellt bland killarna. Tjejerna däremot är lugna och lyssnar. De är lite mer tillbaka dragna. Men för övrigt tyckte jag att det var kul att praktisera och ser fortfarande fram emot det.

Nästa vecka ska de på någon idrottsdag och jag ska vara där och hjälpa till. Men jag vet inte om jag ska vara med. Jag ska på operation den dagen och jag vet inte vilken tid. Har en fråga bara. Hur ska jag göra då?

Hoppas du gillade det jag skrev J och jag hoppas jag fick med det mesta.


The Past

ok idag vet jag, varför jag aldrig pratar om mig. jag tycker det är jobbigt att sitta och prata om The past ( glömde vad det heter).
jag har nästa inte gått grundligt vart jag kommer ifrån och vad jag gjorde de tre åren i Thailand. jag vet inte men jag tycker det är bara jobbigt att prata om det. längst inne inom mig finns ju en saknad till en mamma som man förlorade för 19 år sen :'(
men egentligen har jag ju inget att vara ledsen om. jag har den bästa familjen som någon kan önska sig. även om de är jobbiga så är de ändå min älskade familj. jag älskar dom över allt annat.
de som jag tycker är jobbigast är att ha lektioner där man ska se tillbaka till barndomen. jag vill bara försvinna från jordytan då. jag vill inte minnas jag vill bara glömma. det finns ett hål som finns djupt inom mig som ingen har lyckas lösa upp. och den kanske inte kommer lössas upp. vem vet? jag får väl se.
symboliserar the past

Viktiga små ord

Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!" 

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig 

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig!
http://www.youtube.com/watch?v=VzQg-jW1O30 = Nanne Grönvall :)
Lyssna på låten den är faktiskt ganska bra
iaf enligt mig :)
kram

RSS 2.0