skönt eller??

så snart är det dags att lämna in sitt projekt arbete :) och jag har suttit hela dagen lång i skolan o arbetat med det :) känner mig så duktig. nu är jag på G alltså :P snart snart så är jag klar. men jag har fortfarande mkt kvar att skriva :P
men annars så har min dag gått till att vara i skolan ha en stressig lunch på cirka 15 min ;( underbart och sen typ plugga och plugga och skälla ut en lärare. eller läraren skäller ut mig :P och jag lyssnade bara på hälften :P ibland orkar jag inte med lärare. och så är det en lärare som är super lat av sig :( hon verkligen inte vill göra olika saker :P palla henne. Orka med skolan snart. Bitchiga lärare och jobbiga läxor. imorgon ska jag göra tre engelska uppsatser på lektionstid :( hata hata :P

Helgen snart slut

nu lider helgen mot sitt slut :(
det har varit en rolig helg. mkt att göra. men snart måste man också gå till skolan ju. åker till Kina nästa vecka med mamma och det ska bli så kul tycker jag :D komma bort från allt och bara ta det lugnt ;)
men denna helg har man inte gjort så mkt. träffat lite kompisar och varit på middag hos Marie  :Doch hennes familj :) det var trevligt och sen kom Klea :D gjorde typ inte så mkt. spelade kort och jag förlorade. hade musik tävling också där :P jag typ vann säger vi ;)
och så ritade vi på varandra :)
vad tycks Klea gjorde den ;)

Grattis Sverige

Vill bara säga Grattis Sverige.
satt nyss och kollas konståknings EM. wow det är så coolt. älskar verkligen att kolla på det. Sverige hade en kvinnlig konståkarska med, Viktoria Helgersson. Hon var på en 4:e plats efter gårdagens kort program och hade möjligheter för en medalj. Men tyvärr så gick inte det inte hem. Hon slutade på en 6:e plats i finalen. men det var också den bästa placering som hon har gjort i karriären. tycker att hon var otroligt duktig. vill också bara säga att hon ( Viktoria) har gjort det bästa resultatet i den Svenska historian när det gäller konståkning. Vi har inte varit så här bra sen 1932. Så GRATTIS igen SVERIGE och Viktoria Helgersson.
Vann gjorde Sarah Meier från värds nationen Schweiz. Det var hennes sist EM tävling och hon hade som bäst kommit på en 2:a plats för 2 år sen på ett EM.
Viktoria Helgersson 6:e plats i EM 2010
Sarah Meier 1:a plats EM 2010

Brunch

gud nu e jag mätt :P
idag så åkte jag direkt efter jag hade vaknat hem till min underbara vän Fiffi. där skulle vi göra brunch :P alltså det var sjuk mkt vi åt. vi åt bacon, mackor, lax, fisk, sill m.m. och gissa om man blev mätt. och efter det så blev det kaka till fikat :P allt detta hann vi äta på cirka 1,5 timme :P man åt och åt och pratade och hade det allmänt trevligt :P nu ska jag typ vara hemma o inte göra något :D

skola :D

så nu är det snart äntligen dags att åka till skolan. gissa om man längtar :) alltså jag har inte varit i skolan på 3 dagar :( det känns så skönt att åka till skolan nu. men man får väl se om man orkar gå i skolan en hel dag :( jag orkar inte med något just nu. ligger efter så mkt i skolan. men jag tror att jag ska sätta mig i biblioteket och bara skriva på mitt PA projekt :( men det går så F*****ING dåligt :( jag har cirka en vecka kvar och nästa vecka åker jag till Kina med mamma :) det blir men 20 års present ;)
jaja nu blir det frukost :)

Bort

jag vill inte vara kvar. jag vill bort. bort, bort från allt. glömma alla besvär. bort, bort med vinden. bort till ett land där man inte behöver tänka så mkt. bort till en plats där inget ont kommer hända mig. bort från allt elände och allt. bort så långt bort som det gå. bort från allt.
längtar tills jag lämnar allt. lämnar Sverige och ser efter en ny plats i världen där jag kan vara glad och lycklig. längtar BORT!!!!!!!!!!

Så vackert när man känner sig sorgsen

Gud varför händer detta mig :(
men iaf så är denna låt vacker när man känner sig ensam och ledsen <3<3

jag försökte

jag försökte ha dig kvar. jag försökte gör det. men nu blir jag tvungen att inse sanningen. jag måste låta dig gå. du ska få göra vad du vill. jag kommer alltid att älska dig. du kommer alltid finnas  där i mitt hjärta. som har brustit nu igen. men det är lugnt. det finns tejp som man kan fixa det hoppas jag. snart får jag väl se om den sanna kärleken finns kvar där ute. orkar inte mer. förväl min älskade kompis. du gör ditt val som du tycker är bäst. jag gör det jag tycker är bäst.

vilken jobbig dag

ok igår så var jag i uppsala och träffade min kompis :)
det var super kul för jag har inte träffat henne på flera månader. så det var underbart att träffa henne. vi gick på stan och kollade i butiker och sen åkte vi hem till henne och gjorde middag. det blev kyckling och något gott till :P kommer inte precis vad det var hihi ^^. men iaf det jobbigaste var gymmet. seriös så var vi där i cirka i 3 timmar. alltså jag var död när jag gick därifrån. vi sprang typ i 1 timme. mina ben var så döda :P jag ska aldrig mer gyma :P jag e för lat helt enkelt :P
men idag så e man ledig. ska sätta mig på biblioteket och plugga :P går säkert bättre att gör det där hihi :P
längtar till solen :P

Öppet Hus

så sorry att jag inte skrev så mkt igår. men det var en väldigt jobbigt och stressad dag :P vi på min skola hade öppethus igen. det var andra och sista gången för i år som vi hade öppet hur :) jag stod där för FN föreningen igen :) det gick jätte bra. vi fick in ganska mkt pengar :) så vi är väldigt stolta. och så har vi värvat några nya medlemmar i föreningen också :) det känns super bra. så nu är det bara att kämpa för ett bättre samarbete mellan Täby Enskilda och Tibble Gymnasium. ska på ett viktigt möte om det :) så önska oss lycka till :)
om ni vill se bilder från öppet hus. så gå in på denna sida : http://moonamy.bloggsida.se/ där hittar ni alla bilder och lite information om oss.

A dream thats will never come tur

Som ni kanske ser så finns det en dröm för mig som aldrig kommer bli sann :( jag satt och såg på Spårlös om en kille som hette David som  blev adopterad från Bulgarien. Jag vet inte hur gammal han var då. men det var så gulligt. när jag satt och kollade på det programmet så tänkte jag hur det skulle ha varit om man kunde på hitta sina biologiska föräldrar. jag vet att det är omöjligt för min del. de lämnade mig när jag var så pass ung på sjuk huset i Saraburi norr om Bangkok. där var jag jag tills jag var 1.
jag har inte riktigt tänkt på mina biologiska föräldrar förrän nu. jag har så många frågor till dom varför de adopterad bort mig och allt. det finns så mycket att ställa och jag vet att jag skulle inte orka träffa dem för det skulle bli så tungt. jag vet inte heller om de vill träffa sin son längre :( jag tror att jag ska försöka hitta dom när jag har fått kraft till det. om jag kommer hitta dom så kommer det vara ett känslosamt stund för mig. kommer äntligen då kunna få så många svar på de frågor som jag har inom mig.
men jag vet längst inne inom mig att det är också omöjligt. vet att jag inte kommer hitta dem. man har redan försökt en gång men då var det bara grundligt. så jag får hoppas att när jag väl letar efter dem så ska jag klara av det. längtar tills den dagen när jag står framför dem och ser hur de ser ut. hoppas på det bästa.
men än så länge är det en dröm som inte kommer bli sann om man inte KÄMPAR FÖR DEN! <3

kämpa

det finns så mkt folk kämpar för. de flesta kämpar för att klara sig i jobbet. de vill vara bäst och allt sånt där. så klart förstår jag dem. det skulle jag också göra. vissa kämpar för att vara coola och andra för att vara duktiga i skolan. mina kompisar brukar undra varför jag inte kämpar i min idrott. anledningen till att jag inte kämpar för idrotten är att jag är inte intresserad att bli beröm och rik via en sport :P det låter konstigt men så är det för mig. min dröm som jag riktigt kämpar för är att bli flygvärd. det är min dröm och jag vill och kommer att kämpa tills jag har fått det jobbet :) att vara flygvärd är väldigt tungt arbete men ändå ett ganska roligt. man får ju se världen och så får man träffa nya människor som jag älskar att göra. det är det bästa :) jag är över social ;) så om ni skulle vilja flyga så flyg med mig. jag lovar er att jag tar hand om er så gott det går :)
Ha en trevlig resa ;)
FLYGVÄRD!!! <3<3

Min dröm

jag har kommit på min dröm nu :)
det känns så skönt. om jag skulle bo kvar i Sverige ( som jag absolut inte vill) då skulle det inte ha blivit Stockholm. det skulle ha blivit Göteborg :) den otroligt mysig stad med massor av saker som händer hela tiden ( enligt mig) trevligare människor och personer som betyder mest av allt bor där ( är inte ihop med denna personen så ni vet) speciellt en av dom och jag vet att han vet vem jag menar. Tack för att du finns hos mig när jag behöver dig so mest. du jag finns alltid hos dig med <3<3 kram.
men iaf så blir det Göteborg som jag ska till om jag stannar kvar i Sverige och inte flyttar utomlands ;)

bra låt

Katy Perry
en av mina favorit låtar :)

Härlig helg

Nu är jag tillbaka :)
har varit väldigt upptagen denna helg. det var inte meningen att inte skriva på bloggen. men det har hänt så mkt så det är därför jag inte kunde skriva på bloggen. men nu är jag iaf tillbaka och ska bli bättre på att uppdatera. de uppdateringar som jag gör under dagarna är på min iphone så det är därför bilderna kommer senare. men om ni skulle vilja se bilderna så lägger jag ut dem för det mesta på Bilddagboken ;) hihi jag vet jag e lite konstig. om ni ska kolla på bilderna där så sök efter " Kattprines" skulle ha blivit "kattprinsen" men det blev lite stav fel och omkastade bokstäver :P
hoppas ni har haft en underbar helg :) själv spenderade jag den nere i GBG :) och träffade lite kompisar. det var super kul. för vissa hade jag inte ens träffat på över 2 år :( vi har alltid åkt förbi varandra. men denna gång fick jag och hann jag träffa dom. så nu är jag trött och ska snart sova tror jag :P
men iaf så var denna helg en underbar helg som jag alltid kommer komma ihåg. tackar så mkt alla mina underbara vänner :)
flyg bild över GBG

Love

Jag ser dig där du står. Du är så vacker där du står. Det är med sorg i hjärtat som jag ser dig åker tillbaka till öst. Men det är också med glädje som jag ser dig ankomma varje morgon det underbara landet. Du är och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du är mitt älskade och det enda som man kan lita på. Du lyfter så vackert och landar så smidigt. Älskar er Thai Airways International

Arlanda igen

Nu är man då tillbaka på flygplatsen igen. Idag är det väl en ganska soft dag. Har flera hål mellan planen ska landa :) första personen som kom var en finne som landade vid 09:15. Och den sista som landar för idag är svensk eller dansk har ingen amning men han kommer med ett SK flight. Undrar vad det blir för lunch hoppas något gott :) igår blev det lax med citron sås och potatis. Så nu kommer ett SU flight ifrån Moskva måste vara beredd nu :)

Arlanda

Gud nu är jag trött. Har varit på Arlanda i 12 timmar nu. Men det har varit super kul. Träffade massor av spelare. Jag hoppas att de förstod vad jag pratade om hihi. Men kan bara säga att vara här var både roligt och jobbigt. Det tog på krafterna att stå och vänta på flyg som kanske inte kom eller som var inställt :( det var jobbigt. Cirka 15 flyg var sena idag och vissa var en timme tidigare. Fråga mig inte varför men LOT polish airlines ( intresse klubben antecknar eller hur :P) var en timme tidig och ett annat flyg var två timmar sen. Men jag hade super kul. Hann tyvärr inte ta bilder son jag lovade men ska försöka iaf. Btw jag såg Maria montazami eller vad hon heter idag :)
Nu sitter jag på bussen hem och då ska jag sova länge och gott hihi kram på er <3

Arlanda imorgon

Så mina älskade läsare ska ni få höra vad jag ska göra imorgon. Jag ska vara på Arlanda i 12 timmar två dagar i sträck. Då tänker ni: vem är så sjuk som är så glad att stå på Arlanda. Men det ska jag berätta för er. Det är den roligaste miljön och det är mitt andra hem. Vi ska stå och ta emot badminton kändisar över hela världen :) jag tycker att det ska bli kul. Det är min enda uppgift men det sägs också vara en av de jobbigaste också. Vi kommer att vara låst ute på Arlanda till klockan 20;50 cirka imorgon kväll och SFN ska vi tillbaka på torsdagen. Ni kommer att få live upp dateringar imorgon men bilder får ni senare :) ska sova nu godnatt

Ny kurs

Sitter just nu på en ny lektion :) vi börjar med en ny lektion som heter hälsolära. Det ska det bli intressant och se hur lektionen blir. Jag är inte den bästa i dessa konstiga ämnen hihi :) men nu måste jag skärpa mig. Jag ska klara av detta nu hihi ha det gött

tjoh

Nu är det en ny dag som gryr ;) och skolan är första ching för att få en dejt med mig ;) ska snart till skolan, har lyckas försova mig igen. det är inte bra för mina betyg jag vet. idag så ska jag träna för att bli bra i mina lopp :) älskar att träna. och snart ska jag vinna en guld medalj igen :) hoppas jag. men ska käka nu så vi höres ;)

ENG C jäveln

alltså en sak att rekommendera er är att aldrig göra saker i sista minuten :( det är lika med jobbigt. speciellt när det ska in klockan 12.00 imorgon :O så man har ju mkt att skriva. det ska vara på 3 sidor med källor och allt skit :( hjälp!!!!!!!! vill lärarna att man ska gå under och FAN också kom på att jag har ett näringslära prov imorgon också HJÄLP!!!!!!!!!!!! jag kommer så skolka imorgon för att hinna klart allt :P

Ojdå :P

japp idag skulle jag till läkaren för att kolla mitt knä :P
jag trodde att det var idag så jag skyndade dit efter min första lektion som var idrott. det var en super bra och rolig idrotts lektion :) det var tennis :) efter som jag har gått på tennis i 3 år så tyckte jag att det var kul. men iaf när jag kom till sjukhuset så gick jag till informationen på ortoped mottagningen och skulle anmäla mig att jag var där. men de hittade inte mig. de letade och letade och letade. det tog cirka 10 min eller mer innan de slog in på mitt person nummer XXXXXX-XXXX :P ( det e hemligt) och då upptäckte dom att jag skulle till läkaren nästa vecka. Ajdå jag hade vist tagit fel på datumen :P hahaha så jag fick nöjet att åka tillbaka till skolan som jag inte gjorde :P jag åkte hem och tog det lugnt :)

pampig låt :)

nu kommer ni skratt åt mig men jag tycker denna låt är väldigt pampig :)
alltså ni måste erkänna att vi har en av världens bästa national sånger :)
Mobba mig inte nu

Tävling+Bio

så nu har man tävlat för första gången efter skadan :) och det gick bättre än vad jag trodde. slutade på en 22:a plats av cirka 36 st :P så nöjd är man. men jag kom tyvärr inte vidare till B finalen :( behövde 07.53 då för att kunna det. och mitt rekord är 07:50 så det var synd det. jag kan lugnt säga att jag inte fick den tiden som jag önskade mig men vill också säga att jag kom in som 5:e person i mitt hit ;) var var 5 hit och jga var i hit numer 3 :P jag visste att jag skulle bli det.
sen på kvällen gick jag på bio med min underbara vän Klea :)
vi såg filmen Easy A. den filmen rekommenderar jag er verkligen att se. sjuk bra och rolig :) tänker inte säga vad den handla rom det får ni ta och kolla upp :P
sjuk bra film SE DEN!!!!!!!!!!!!

arg, förtvivlad, ledsen vem fan bryr sig

varför händer allt mig?
jag hatar mig själv nu. om man satsar på någon som man riktigt tycker om och den person också gör det. varför vill den personen inte satsa längre när allt kommer till kritan? hade till och med beställ biljetter och nu säger du att du inte vill ses :( alltså jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag älskar dig. får acceptera att du inte gör det. ett val som jag gjorde var att följa den vägen. ångrar det inte ett dugg.

Candlelight


Fredag

nu är det fredag och det betyder att det är snart helg :) gud vad jag längtar efter helgen. det ska bli så skönt tycker jag. ska tävla första gången sen jag skadade mig och gissa om jag är nervös :S men det ska gå bra (hoppas jag) vi är cirka 39 styckena i 60m tävlingen :( och det är bara 16 som går vidare till A & B finalen. hoppas på B finalen men jag har nästan inga förväntningar för morgondagen. men nu är det ju fredag och jag ska träffa mina underbara vänner :) Emma och Ia <3<3 hoppas också att Jessica kommer men hon är tyvärr sjuk så man får väl se. men vi ska iaf äta middag hos Emma. sen vet jag inte vad vi ska göra :P men nu ska jag käka see yaa skriver säkert ifrån skolan också ;)
loveunderbara vänner <3

hoppas på livet

man får väl hoppas att allt löser sig.
det är så mkt trubbel just nu :( så det är bara jobbigt att ha det bra just nu :(

har en kusin

nu mina damer och herrar så har jag hittat min kusin :) det är min kusin från mammas sida av släkten :) mamma har nästan ingen kontakt med dom. man blev så förvånad att man hade en kusin så man blev ju tvungen att adda henne på facebook ju :P så jag gjorde ju det och vet ni vad. hon accepterade det. blev ju så klart tvungen att förklara vem jag var. men jag tror inte att det behövdes för hon visste det tydligen hur jag såg ut :P så nu har jag en kusin som bor i Kalmar. hoppas man blir hem bjuden skulle vara nice att få träffa henne och se hur hon är. som sagt så e det kul att hitta sin kusin. men hon har sagt/ skrivit till mig att vi hade träffats när jag var 3 år. och hur mkt tror ni att man kommer ihåg då ;)
ska chatta med henne nu :)
där allt händer ju :)
om ni vill veta mer om kusinen så är det bara att fråga :)

träning

nu sitter jag i skolbiblioteket och nördar mig igen :P
jag ska träna om 30 min men vill verkligen inte det. men man måste vara i form om man ska orka tävla i helgen. men jag e så jäkla trött så jag vill bara sova. men har lovat mig själv att träna för det känns bra i kroppen då ;)
ska dra snart o byta om ;) ha det gött
ladda upp bilderna ifrån Vietnam o Thailand ikväll :) de första resebilderna e ifrån Thailand så det tar lite tid innan Vietnam bilderna kommer.
Halong Bay där var vi (Vietnam) ej jag som har tagit bilden så ni vet
 och nu ska jag ut o springa ;)



Psykologi

Är trött just nu. Sitter på psykologi lektionen och önskar att jag bara kunde gå och lägga mig. Nu har tid ändringen i min kropp kommit i fatt mig :( jag ska orka att sitta på en ganska rolig lektion, men just nu är jag bara för trött. Önskar att det fanns en säng i närheten. Ni får ursäkta mig för att jag inte kan lägga upp bilder. Jag använder min iphone och då går det inte att lägga upp bilder. Ska lägga upp bilder när jag kommer hem. Love and peace sweety <3

2 månader ( för typ 5dagar sen)

AJDÅ!
Jag hade inte glömt bort det :P vi säger som det är. jag var sjuk när vi firade 2 månader så jag orkade inte skriva om det. men nu gör jag det iaf :) nu har jag o älskling varit ihop i 2 underbara månader <3 älskar dig skit unge. ska till älskling nästa vecka :) ska bli underbart. hoppas älskling möter mig på stationen annars e jag vilse :P
ni får en bild på snyggingen :D

bilder ifrån resan II


Tjohoj på skolan

Japp nu har allvaret börjat igen. Sitter i skolbiblioteket och laddar min mobil för att den har inga batterier :( så då kan man passa på att skriva lite. Som sagt så har skolan börjat igen och det är jag halvt glad för och inte. Nästa år vid denna tid så har jag ingen skola. Men jag hoppas att jag har något att göra då :) längtar verkligen tills jag går ut. 10 år har man gått i skolan. 10 års glädje och 10 års sorg. Det händer så mkt under dessa år. Förlorade kompisar och nyfunna kompisar, bråk med läraren och vänskap med en annan. Hat mot kompisar och kärlek till kompisar. Det finns så mkt man kan skriva om skolgångens  alla år. Jag vet att jag skrev 10 år i skolan och anledningen till det är att jag har gått i skolan i 10 år :)

lite bilder ifrån resan

utsikten från min lägenhetdet är solnedgång ;) hittade en blå jul gran i centrala Bangkokutsikten från vårt rum på hotellet

snart

nu har jag lyckats ladda över bilder på datorn men det kommer tyvärr ta lite tid innan jag får dom på bloggen :P
är lite för trött idag så jag ska bara sova. ni kan få en gammal bild under tiden  en bild på mig innan jag åkte till Thailand

Hemma

Ok nu har man landat igen i Sverige efter 3½ veckas ledighet i det vara världsdelen ASIEN!
jag har haft det helt underbart och bilderna kommer komma när jag har fått igång min mobil igen :P har tagit alla bilder vid mobilen så ni får vara vänliga och vänta med bilderna. men iaf så ska jag köpa något gott o äta och sen kolla på biljetter hem till älskling :) ska dit nästa vecka

Facebook nörd eller?

Hatar hatar att man inte kan logga in på Facebook. Jag vill ju veta vad mina kompisar gör och hålla mig uppdaterad. Gud jag låter värsta som jag vore beroende av Facebook och det kan jag tyvärr hålla med om man blir lite beroende av det. Hoppas att man kan komma in på Facebook i Hanoi. Vi åker dit imorgon igen innan vi ska hem

24 timmar senare

Så nu är man tillbaka på banan igen efter 24 timmars sjukdom så är man så gott som ny hurra. Men fattar fortfarande inte att jag mår skit. Har sovit mer än vad jag har varit ute tyvärr och så har jag köpt julklappar idag. Det var det enda jag orkade med innan jag mådde illa igen. Imorgon är det en underbar dag  jag och älskling firrar två månader imorgon Men det fanskapet är ju fortfarande i Egypten och jag är i Vietnam. Kan inte ska klaga så mkt på det hihi. Ni kommer att gå se på bilderna när jag har kommit hem jag lovar. Men nu ska jag väl sova lite till innan jag ska till skräddaren och hämta ut min skjorta som jag ska ha på mig när jag tar studenten 

Sjuk

Ok det började ju bra det. Vår första hel dag i den nya staden började riktigt bra tycker jag. Undrar om mamma tycker det också haha. Vaknade i morse  att jag hade världens huvudvärk  och det blev ju inte bättre genom att spy på toan på hotel rummet. Har varit där nu 4 gånger och spytt det är tråkigt att vara sjuk. Just nu tänker jag på lat men kan inte äta något ju. Då blir det en snabb färd igenom kroppen och sen ut igen igenom munnen. Eller den hinner ju inte igenom kroppen ju. Vad dum jag är haha. Så just nu ligger jag i sängen och chattar och mår skit. Ska väl försöka sova snart igen. Btw min mamma är också sjuk. Men hon mår sämre än vad jag gör stackarn 

Hihi

Fattar inte varför man kan lägga upp inlägg via logiken

RSS 2.0