Never say never

Sol och sol och så jobb. Vad kan bli sämre??
På väg till jobbet och sitter i en kokhet tåg vagn :-P undrar hur varmt det kommer att bli idag :-) hoppas varmt o skönt.
Men iaf så ska familjen gå ut på restaurang ikväll :-) det väldigt längesen vi gjorde det i familjen så det ska bli intressant tycker jag :-P
Men nu är det först jobb och sen hem o fixa sig i ordning och sen ut på kvällen med familjen som sagt ;-)

Så skönt!!!!!

Så fucking skönt ( ursäkta språket) men iaf är just nu på jobbet och det är cirka 24-25 grader ute i solen och just nu solar jag. Sjuk bra jobb man har. Man sitter och tränar barn samtidigt som man är ute och får en fin bränna ;-) ok jag behöver inte kämpa då men det är skönt iaf med sol. Efter så länge utan solen så kommer den äntligen. Man kan inte vara gladare ;-)
Ska snart jobba mer då

hoppasan

har inte skivit på mång dagar nu men det kommer bli bättre nu jag lovar ;)
så hur är läget med er då
jo det är bara chil med mig :P jobbar på som vanligt , men nu är det ett nytt jobb ;) jag jobbr denna vecka som friidrotts ledare i Täby :D tycker att det är sjuk skojigt. så då e manju tillbaka där man gick i skoaln :P
ska dra nu ;) ni får uppdateringar på plats ( om ågot skoj händer det vill säga det händer mkt)

hurra!!!!!!

ni kan inte fatta hur gland jag är. jag har fått ett nytt jobb. kommer då att jobba på stockholms mässan. det ska bli super kul tycker jag. så nu vet ni ju vart ni hittar mig. klassen hade rätt. jag skulle vara klassens framtid, men hallå alla i klassen har en framtid tycker iaf jag. men iaf så börjar jag jobba om två veckor. då betyder det alltså att jag e ledig näst vecka från Comhem/Viasat som jag slutade på?? nooop så är det inte :P då jobbar jag som friidrott ledare i Täby :P snacka om mkt jobb jag har :P
men nu ska jag iaf njuta av min lediga dag :D
min nya arbetsplats :D

Japp

Guten morgen :-) så säger man på tyska. Ska till arbetsförmedlingen idag och prata om ett jobb eller ett informations möte som jag är väldigt intresserad av :-) det anglar om flygvärdsutbildning :-) jag längtar tills jag jobbar på Arlanda. Eller någon annan flygplats i världen vilken som helst men helst i ett engelsk talande land. Så iaf så ska Joakim med dit och sen bjuder han på lunch:-D hurra!!!!

Tack

Tack!!!
Äntligen gick det. Idag lyckades jag sälja på denna jobbiga gatan. Det är ett av de svåraste områdena i söderort. Som jag sa så har de inte så mkt pengar så man blir ju sjuk nöjd när de vill. Men mest får jag tacka chefen som hjälpte mig att sälja idag. Utan honom hade det varit hopplöst :-( men han pratade med kunden och efter ett tag så valde hon att skriva på :-)
Nu bludder lunch!!!!

Vad fan tänkte jag på?

Vad tänkte jag på när jag sökte detta jävla jobb?
Det är fan det svåraste jobbet jag har haft. Alltså kunderna är fan inte trevliga.
Och de kunder som är intresserade säger bara kanske hela tiden. Ingen vill köpa de jag säljer till dem ( detta kunde missuppfattas eller hur?) men lite kort jag är en säljare på Comhem/Viasat. Det jag gör är att hjälpa kunderna så de slipper betala så mkt i månaden. Men i mitt område fattar dem inte den hjälpen. Förlåt alla som borni Rågsved. Men det är fan så jäkla dåligt där som fan. Alla är otrevliga där och så snåla. Även de som har pengar vill inte köpa för de tycker det är för dyrt. Snart pallar jag inte med jobbet. Det är fan jobbigt att se sina jobbar kompisar få mellan 4-6 avtal varje dag och själv har jag inte fått något avtal på 3 dagar nu.
Vad fan händer ;-(

Hugo :D

snacka om överraskad Hugo blev idag :D
efter sjukhuset som jag har varit idag så träffade jag älskling och vi drog till vår vän Hugo :)
vi lurade att vi var på väg hem till han men istället satt vi på hans balkong :P snacka om rädd han blev när vi skrämde honom :P
men han älskar oss ändå ;)
men nu ska jag dra mig hemåt
min vän Hugo :)

Sluta klaga på oss dyslektiker

Som ni kanske har märkt så är skrivningen inte min allra bästa sida. Det är den sidan som jag är sämst på i det svenska språket. Att skriva är lätt men det som är svårt är när man ska skriva de, dem eller dom i texterna. Jag brukar inte bry mig. Och så brukar jag inte bry mig när jag skriver statusar på facebook.
Det jag hatar mest är folk som tror att de är bättre än en själv på svenska språket. Alltså rättstavnings fjollor och nu pratar speciellt om två idioter som var mina vänner. Acceptera att människor har ett handikapp och sluta mobba ut dem för det. Och sluta skryt hur jävla duktig du är på svenska ( en av dessa två) jag är inte intresserad hur många priser du har fått i svenska och så. Så ge upp och sluta mobba oss dyslektiker FÖR VI ÄR STOLTA FÖR ATT HA DET!!!!!!!!! DYSLEXI 4EVER

Dåligt

Är just nu på jobbet och det går åt helvete :-( alltså jag har besökt många människor men alla är nöjda med det dom redan har. Jag kan ju inte tvinga på dem att köpa mer om de e redan nöjda. Jag är inte den bästa försäljaren som företaget har. Men jag fattar inte hur mina två kollegor lyckas med sina kunder hela tiden. Jag måste göra något fel känns det som eller :-( får försöka klara ut det snart. Ska jobba lite till sen ska jag möta upp dem :-) vi ska ha möte med chefen.

Kan fortfarande inte tro att.....,.

Kan fortfarande inte fatta att jag har tagit studenten. Alltså känns inte att jag har gjort det. Jag tog studenten för mer än en vecka sen och vad har jag gjort sen den stora dagen?
Jo jag har jobbat hela tiden. Jag har haft två dagar där jag var ledig innan jag började mitt nya liv. Det känns som om jag har jobbat i hela mitt liv och inte tagit studenten. Kul är det att jobba, men jag tror att jag måste känna att jag ar tagit studenten snart. Ska jobba ett år nu och sen resa tror jag. Resa och plugga utomlands vem vet vart vägen leder till??;-)

Grattis<3

Grattis älskade vän <3
Idag så gick min underbara vän ut. Gud det känns som om det vore igår som vi gick i samma klass. Så idag åkte jag helt random dit. Alltså jag var bjuden men sa att jag hade jobb tyvärr :-( men jag tyckte att jag hade jobbat super bra idag ( hade jobbat effektivt i 5 timmar och knackat på 110 dörrar och 20 öppnade och 10 var jag på besök och 1 köp typ låter inte mkt) så jag tyckte att jag förtjänade få gå tidigare ;-)
Det var super trevligt att vara där och hoppas på att det går bra för min underbara vän i livet efter gymnasiet och lycka till ikväll <3<3

God dag

Att bara ha sovmorgon är så underbart. Jag börjar klockan 13 varje och slutar 21 varje kväll. Det är ett jobbigt jobb men super kul. Det är så kul att träffa nya människor.
Men iaf så har jag sovmorgon som sagt och har tid att kolla på tv. Men pappa tog sönder dvd-spelaren igår så jag kan inte kolla på film och då blir det tecknat på Disney :-P
Sen måste man väl äta frukost också.
Snart får jag köpa min dator för då kommer det komma upp bilder jag lovar för då blir bloggen roligare ;-)

Jobbar på just nu

Så nu har man jobbat i några timmar och gått flera mil känns det som. Men det är det som är så skönt. Man rör på sig.
Har satt upp lappar i mitt område som jag har fått idag och har berättat att jag kommer på besök och ska hjälpa dem med allt ;-) 120 hus komplex och dubbelt så många papper har man satt upp :-)
Imorgon blir det mer jobb. Får inte jobba idag. Det måste gå 12 timmar efter att lapparna har satts upp innan jag får börja sälja/ hjälpa till. Ska snart åka hem och sova tror jag :-D
Nu är det åter igen arbete efter 1 timmes middags rast ;-)

Men Calle då

Godmorgon :-)
Vad händer idag? Jag ska jobba som vanligt. Gjorde världens pinsammaste sak igår på jobbet. Jag var så trött efter att ha gått då himla mkt så jag la mig på en parkbänk och sov. Jag tror att jag sov i typ 1-2 timmar för det var super skönt. Väcks av att chefen ringer och frågar hur det går att sova på bänken ;-) tur att han trodde att jag bara tog en power nap ;-)
Det var det som hände på jobbet.
Så idag är det dags att gå till jobbet igen. Har fått ett nytt område att plåga ;-)
Sorry att jag inte kan lägga upp några bilder :-( min dator har gått sönder som sagt och där fanns alla bilder som jag kunde använda. Man får vänta med bilder tills jag har en ny dator :-) hoppas folk fortsätter läsa bloggen fast utan bilder i någon månad nu:-)
Ha en bra dag

Jobb

Vad trött man är.
  • Har jobbat nu i några timmar och jag är super trött. Vill bara sova. Men jag får inte ge upp eller hur?
  • Men iaf så är detta jobba väldigt krävande tycker jag. Man går väldigt mkt och pratar väldigt mkt. Det som jag tycker är super tråkigt är att min jobbar partner har slutat :-( då måste jag gå själv och jag tycker det är super tråkigt. Men jag får väl bita ihop för detta är ju ändå ett individuell tävling. Man vill ju vinna, man vill ju att det ska gå bra för en. Men jag vill vinna lika mkt som jag vill att de andra i mitt team ska vinna ;-) jag e lite speciell som sagt :-)
  • Näää men nu ska man väl återvända till jobbet efter någon timmas vila ;-)

Sveriges nationaldag

Så idag är det Sveriges nationaldag och alla är lediga från deras arbeten eller de flesta är lediga idag. Jag där emot är inte ledig jag måste gå och jobba :-D men det gör inget. Jag älskar mitt jobba.
Om ni undrar varför inte jag har skrivit på länge så är det så att min dator har gått sönder IGEN :-( så jag kommer inte kunna skriva så bra och så mkt :-(
Skriver just nu från mobilen
Ha en trevlig nationaldag

Tagga!!!!!

så nu är det helg och ledig från jobbet. det är så skönt tycker jag :P men ni ska veta att jag älskar mitt jobb ändå ;) så idag ska jag o några kompisar dra och spela bowling :D är sjuk taggad på det ;) ska bli både mysigt och roligt. sen ska vi typ mysa hos mig :P jag vet inte sen vad vi ska göra. men jag ska VINNA idag ( säger vi) :P
och imorgon ska jag jobba på Ung Omsorg :( ska sluta snart på det för min nya chef e dum i huvudet enligt mig iaf :( tyckte bättre om vår förra TL chef.

kul

det var super kul igår på jobbet. man fick träffa massor med intressanta människor. men får inte berätta om dom enligt företagets policy.
men efter jobbet så träffade jag älsklingen <3
och så hade jag världens roligaste konferens :P det var telefon konferens och det var totalt förvirrande men sjuk skoj ändå ;)
men på t banan tillbaka till stan ( jobbar ute i Banhagen) så stötte jag på massor med thai peopel :) och de började snacka thai med mig :) lite sorgset att man inte förstår vad de säger tycker jag :(
ska lära mig thai snart.
ska göra mig i ordning för jobbet snart

kan fortfarande inte tro det

kan fortfarande inte tro detta. jag klarade provet igår. fattar ni jag klarade det :) är sjuk nöjd med min insats och nu är jag certifierad säljare på comhem :D nu får jag börja sälja och jag kommer köra sten hårt. idag är det alltså första dagen på jobbet. jag har haft samanlagt 2 lediga dagar sen jag gick ut gymnasiet för en vecka sen :P så min lååååååååååånga sommarlova blev ett ganska kort sommar lov :P
men nu ska jag iaf äta frukost :D
och sen rocka på banan ;)
hurra klarade provet

RSS 2.0