äntligen framme

så var man äntligen framme men det tog bara några extra timmar.
-----jag landade i Sydney runt halv 8 på morgonen och skulle genom alla säkerhets kontrollerna. jaha du det var som att gå igenom olika hinder. om man inte skulle visa passet så skulle man visa vad man hade i väskan osv. det var hundar överallt som luktade på alla väskor och m.m det var inte så kul tyckte jag.
-----vi var lite försenade pga att det hände en olycka med en kvinna på planet ner till Sydney. jag vet tyvärr inte vad som hände eftersom jag ej satt i samma avdelning som henne. men man hörd helt plötsligt att piloten ropade ut något och sen började vi sjungka. vi landade i singapore och var där i 1,5 timmar innan vi var i luften igen.
------men iaf så skulle jag vidare till Brisbane från Sydney men efter som vi var försenade så missade jag två flyg. fick lov att vänta. och väntan blev lååååååååååååång. nästan 9 timmar väntan. det var fullt på vart enda flyg till Brisbane. men till slut fick jag kom ombord och då var klockan 16:05. sov igenom hela flygningen och helt plötsligt stod jag på minn finall destination BRISBANE!!!!!!!

LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lite tråkiga och typisk Calle bilder när han har det tråkigt på en flygplats

halva resan klar

så nu har man landat i Bangkok. Det tog bara 8 timmar denna gång. istället för att landa runt 05:55 som man brukar göra så landade vi nu istället 04:50. vi var 1 timme tidigare. alltså wow Thai de kan flyga nsabbot de :P
tog in mig på ett hotell som kostar 900 thb natten typ inte så dyrt. ska ova där en liten stund och sen får jag se om jag hinner med Bangkok. hoppas på att hinna det men annars gör det inget :(
det var en väldigt intressant resa :P
när jag kommer till gatn på arlanda så har man flyttat på mig. istället för att sitta på 48D som jag hade fått fick jag nu istället sitta på 38D. men iaf så fick jag sitta bredvid ett par. och gud vad de klagade. alltså först klagade de på att jag skulle sitta bredvid dom, anledningen till det var att de hade en stor väska och d evill inte lägga upp den på hatthyllan å d klagade högt tills jag öppnade mig käft och snackade ren svenska med dem då blev dom tysta. vi hann inte lämna gaten innan kvinnan som satt längst in tyckte att hon hade suttit alldeles för länge så hon tyckte att hon kund ut och gå medan vi taxade iväg. herre gud dte blev panik :P det var sjuk kul tyckte jag iaf :P
detta var en av de saker som dessa passgaerare gjorde under resan
TG 961

jaaa!!!!

nu är det dags
nu är snart dags!!!!!
om några timmar sitter jag på flyget till Bangkok oc sen vidar till Australien.
längtar om bara den.
jag kommer skriva en hel del vad jag och Emma kommer att göra i Australien och bilderna komme rjga försöka lägga upp här och på Facebook :P så ni kommer kunna se det
kommer kanske blogga från Bankok m jag hittar något ställe med gratis WiFi.
men annars så skriver jag när jag har kommit fram :D
tagt från Airliners.net

packar

gud vad mkt det är att packa
eller så mkt är det väl inte men det blir ju en hel dl som man har med sig :P och allt ka man inte ha på sig och undrar varför så mkt saker då??
jag och packa allså det är ej kul
så jag just nu

en dag kvar

nu är det en dag kvar tills jag sätter mig på planet till Astralien :D det ska bli så underbart kul tycker jag.
kommer skriva dagligen ( iaf försöka) så får ni se vad jag och emma gör om dagarna.
jag kommer att landa på måndag. det tar 24 timmar att flyga dit :P men mer för mig eftersom jag tar lite mellan landningar :P sjuk nice med mellan landningar tycker jag :P hihi
ska packa det sista nu inför resan och sen ska jag jobba och sen upp tidigt :P kanske kommer skriva något från Bangkok om jag hittar någon internet ställe :D

räknar dagarna nu

nu kan man äntligen räkna dagarna.
snart är det dags att åka. snart snart!!!!!!!!!!!!!
jag längtar som fan.
åker på lördag till Australien och det ska bli så kul. åker via bangkok och får då typ vänta i 12 timmar innan jag sätter mig på nästa flyg till sydney och sen vidare.
är sjuk taggad som bara den.
10 dagars semester och kul :P
vet exakt inte vad vi ska göra men något kul ska vi ha det iaf :P

alltså

alltså wow säger jag bara. dagens teknik är ju bara helt underbart :P alltså man blir helt lyrisk över det. nu pratar jag om att få kontakt med kompisar som beffiner sig typ på andra sidan jordklotet och man kan prata med dem. fattar ni hur coolt det är.
första samtalet gick till Australien och min kära vän emma :D alltså wow säger jag. hon är så långt borta och man kan prata med henne. kännde som om man var i samma land och i samma stad ju :D alltså detta går ju helt bra att snacka med andra sidan jorden
det andra samtalet gick ända till Kina och min underbara vän Mia :D det var kväll och hon orkade prata med mi. man kan ju inte tro att att hon är i kina :P ok det var mörkt ute när hon pratade då men ändå ;)
så mina läsare så älskar jag dagens teknik :P
jag och Mia :D   jag och Emma :D

Pallas Athena

Athena

Musikgruppen Athena hittas på Athena (musikgrupp). För staden, se Aten.
Avbildning av Athena från 400-talet f.Kr.

Athena eller Pallas Athena var vishetens och krigets gudinna i grekisk mytologi. Hennes attribut var sköld, lans, olivträd och uggla.[1]

Zeus ville ha Metis och jagade henne runt hela tiden. Metis förvandlade sig till olika djur för att lura honom men han var ständigt efter henne. En dag får Zeus reda på av ett orakel att Metis första barn skulle vara en dotter och sedan en son som skulle ta ner honom från tronen. För att förhindra detta smickrade han Metis tills hon sänkte garden, sedan åt han upp henne.

Vad Zeus inte visste var att Metis redan var gravid och efter att han slukat henne tillverkade hon en rustning åt sin kommande dotter. Hamrandet gjorde att Zeus fick en kraftig huvudvärk. Han skrek så det hördes överallt. Hermes förstod att det var något på tok och bestämde att man skulle öppna hans huvud. Han sade till Hefaistos (andra förekommer beroende på källan) som slog med en hammare och öppnade hans skalle. Ur hans skalle kom Athena upp fullvuxen och i rustning.

Athena var hård och modig i strider som var till för att försvara hem från fiender. Hon var gudinnan över städer, hantverk, olivträdet och visheten. Hon uppfann trumpeten, flöjten, vagnen, skeppsbyggarkonsten, plogen och mycket annat som blev till nytta för mänskligheten och civilisationen. Hennes evige följeslagare var en uggla.

Athena uppträdde med olika attribut vid olika tillfällen:

  • När hon uppträdde som hantverkarnas och konstnärernas beskyddare kallades hon Athena Ergane.
  • Det var som Athena Parthenos, Jungfrun Athena, hon tillbads vid templet Parthenon på Akropolisklippan.
  • Hon uppträdde som stridens gudinna under namnet Athena Promacho.
  • Som Athena Polias, stadens Athena, var hon staden Aten och Akropolis-templets skyddsgudinna.
  • Hette Minerva i den romerska mytologin.

årets start fält i ESC semi final 2

nu kommer årets start fält i emi final 2 som går av stapeln i Baku i Azerbaijanlyssna

wow jag har varit borta väldigt länge från detta. man kanke borde skriva igen?
det var länge sen
finns så mkt att skriva om det finns det,men exakt vad ska man skriva om??
------man kan ju sriva om kärleken den kan man skriva om och det kan vara intressant? men hur många vill läsa om det? jag hoppas ju att alla ska veta hur jag känner mig för just en person. hur underbar han är och hur mkt jag årar honom för allt :( är ju inte den perfektaste killen men försöker och försöker. du ska veta att jag älskar dig sjuk mkt. du är väldigt speciell glöm inte det. en väldigt speciell kille med många talanger och snälla slösa inte bort på dem bara för att jag ber dig göra det. lyssna på ditt inre och slösa inte bort din talang. det är dom som jag tycker är coolat och underbaraste så du vet.
-----det andra man kan skriva om är hur jobbet går? men hallå det är bara lit tråkigt tycker jag så skit i det. men ni ska veta att jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater.
------det tredje som man kan skriva om är resor. om vilka resor som man har inplanerade m.m
som sagt så drar jag till Autralien i några dagar för att träffa min underbara kompis Emma. hon är där nere och pluggar (lysna vad coolt det är) internationella relationer. ett program som jag skulle väl vilja plugga till men jag vet ej om jag har modet uppe att åka? eller så klar jag har. men iaf vi ska bara ta det lugnt i Brisbane som jag ska till. ska bli super kul tycker jag. har inte varit o rest på länge. ok jag kom nyss hem å känns det som skulle mina kompisar säker ha sagt.
love u

RSS 2.0