mösspåtagning

idag händer det. idag ska vi alla 3:or sätta på oss våra student mössorna .) så klockan två i eftermiddag är dt samling i matsalen tror jag att det var. och så ska vi typ sjung o ha kul. tror att hela föreställningen kommer vara i cirka 30 min elle lite längre. sen blir det att festa :P men jag tror inte att jag kommer festa så mkt om jag ska vara ärlig. nu ska jag fixa mig i ordning :D

bästa ESC låten i del final 1

igår var det inför esc :) och så klart satt jag o kollade på det. så nu har jag kommit fram vilken som är den bästa låten som tävlar i delfinalen den 10 juni. det blev ungerns bidrag "What about dreams". jag tycker att den är super bra och man hänger med den. hopas på vinst och hoppas framförhelst att den går vidare först till finalen och sen att den slutar på första plats :D men nu får jag se vilka som är med i delfinal 2 där Sverige är med o tävlar :) den bästa låten
den andra låt som jag tycker är bra är Norges bidrag och det Finska bidraget

Sorry Kakan men vi vinner

så nu håller man på att sms bombar sin underbara vän Kakan ;) alltså jag har haft så kul de senaste timmarna genom att sms bomba hans mobil efter som han "inte" kunde svara på sms så jag bestämmde för att sms bomba han då. det var kul för jag lyckades skicka iväg cirka 200 sms tror jag och så fick jag hjälp av min kompis Robin :) stackars kakan. han kommer döda mig på torsdag :) hoppas han glömer bort det.

back to the reality

så nu sitter man i skolan igen. sitter och skriver en uppsats i engelskan som skulle tydligen vara klart tills idag. hoppas på att bli klar. det är så skön att vara i Stockholm igen efter 4 dagar på landet. vi har landet nere i Småland på en ö i tjustskärgård :P det är såååå tråkigt att vara där. finns inget att göra än att plugga eller läsa bok som jag har gjort. det finns ingen el så man kolla på tv hela dagarna tyvärr så det blev plugg och sova hela tiden :P sen så var jag o träffade kusin och det var super kul tyckte jag :)

snart drar man

så nu ska jag bara packa det sista innan jag ska sätta mig i bilen på väg ner till landet :( vill verkligen inte det. hatar att vara där. det finns absolut inget att göra där när man är ensam barn :( det enda jag gör är att bråka, smsa, plugga, sova och se på film. hur kul blir det i längden??det blir som sagt tråkigt. men det roligaste ska bli att få åka ner till Kalmar och träffa Kusinen. det ska bli kul. träffade henne sist jag var nere i Kalmar på Nordic Mun om ni kommer ihåg det. så nu ska jag packa klart. jag kanske kan logga in på bloggen ifrån landet. vi har liksom ingen el där :( hurra vad kul :( men annars så hörs vi på tisdag :) ha en underbar Påsk :D
GLAD PÅSK IGEN!!!!!!!!!!!!!

trött efter en lång dag

så nu är hemma hos Philip igen. efter en lång dag i Humlegården. vi har varit där sen klockan 12 typ fast jag kom dit runt halv 13 för jag hade försovit mig lite :P men iaf så körde vi sanning och konsekvens. jag lyckas alltid göra bort mig i det. skulle gå fram till några främmande tjejer och säga att jag e gay :P det gjorde jag så klart och de såg chockade ut. men sen så blev det flum. så vi började äta mer mat. för alla hade med sig egen mat. men iaf så satt vi där i cirka 5 timmar och nu är jag hemma hos älskling och ska äta mat :)
vår mat idag :D love it

Hmmm intressant

detta ska bli intressant. idag ska vi ha picknick och vädret ser tyvärr inte lovande ut :( det är ganska mulet och kanske regnit har inte gått ut nu. men man får väl hoppas på att det ska bli finar väder. det är egalia familjen som ska ha det. det låter konstigt jag vet. det tyckte jag med. alla är gifta eller relaterade till någon person som går på egalia. jag själv är en ingift person, så jag har inget med detta att göra. men ganska kul ändå för då kännder man ett sammaband mellan alla :-D men nu ska jag fixa lite

roliga vänner

nu har vi kommit tillbaka efter en snabb lunch på subway :) det var gott och nu flummar vi oss i biblioteket. det blir inte som sagt så mkt plugg som jag hade hoppas på. men det är iaf trevligt att bara sitta här i en tyst skola och inte göra något speciellt. ska snart åka till ett jobb som sökte personal och lämna in mitt CV :D kanske får det.
mia leker
vad arg älsklingen är

Mia

nu är det plugg med världens bästa Mia. det går ganska bra att plugga säger vi :P jag har kareoke medan Mia skriver för fullt just nu och älskling sitter framför sin dator. alla har varsin dator med sig till min skola som vi sitter framför. så nu spelar vi massor med bra låtar enligt mig iaf. så nu ska jag forsätta plugga. här kommer en bild på mig o Mia :)

skola fast man har lov

så idag ska jag till skolan och plugga hela dagen. jag vet att det är konstigt. jag har ju lov men om man ligger lite efter i skolan måste man väl plugga på lovet också?? så varför inte göra det i skolan när den är ändå öppet och man kna få hjälp av lärarna?? jag ska plugga engelska idag och sen FRIVE ( fritidsverksamhet inom idrott och lek) så är det tråkigaste ämnet jag har haft och det mest onödigaste jag har haft. har bara pratat om histrorier om hur idrotten uppkom. men nu ska jag äta lite frukost ;) ses

ska

nu ska jag snart dra. har städat husen. huset och huset bor ju numera i lägenhet :P så jag har städat hela den :P så jobbigt det var ;) nu ska jag snart träffa älskling och vi ska hjälpa mina underbara kompisar med en film som de sk aha till Projektarbetet om jag har fattat rätt. men iaf så ska dte bli kul att hjälpa dom :) kanske tar kort vem vet ;) ses och ha en underbar dag.

lov

imorgon är det lov och det ska bli super kul tycker jag. har fått tillbaka min iphone igen efter en lång tids lagning :P så det e skönt tycker jag. men iaf så e det lov imorgon och jag ska bara ta det lugnt. träffa killen och massor med kompisar tror jag att jag ska göra men annars ta det lugnt. plugga inför proven måste jag göra ju.
men snart e det påsk också :D
snart e d et påsk

sista minuten

så just nu sitter och städar rummet :P sitter och sitter jag springer runt i lägenheten och fixar olika saker. jag vet att det e sent på natten och jag måste sova snart för jag ska orka jobba imorgon ;) det kommer gå bra hoppas jag. men iaf så blev det ingen bio :( för man kunde inte hämta ut två fir biljetter på en och samma föreställning så vi åkte hem till älskling i stället och läsate Kalle Anka :P hahaha älskar den serien ;)
nu ska jag göra det sista innan jag ska sova :)

Bio???

så ska jag och älskling snart gå på bio. men frågan är vilken film vi ska se? hoppas vi kan se på något i huvudtaget :P för vi kan inte bestämma vilken film vi ska se ;) detta blir intressant tycker iaf jag :P hahaha men iaf så ska det bli kul att gå på bio. men jag var ju nyss på bio och såg en underbar film men klassen. jag tyckte den var super bra. men nu ska vi iaf dra ;)

Mössan

denna bild tog min underbara kompis Erica på mig :)
älskar dig så mkt

Hurra!!!!!!! :D

nu har jag fåtrt min mössa :) min student mössa. äntligen säger jag :) den är super snygg och jag längtar tills jag får ha på mig en under den stora dagen.
så ser den ut

battelfield i vänskap

jaha varför är det som ett krigzon när man bråkar med vänner?
de flesta kompisar har man för att man gillar dem. vissa gillar man mer än alla andra. men så finns det också det som finns mer än kompis alltså kärleken till en kompis som inte känner det samma som en själv som blir ihop med en annan. varför blir d earga då över en?? det är väl gulligt att vara ihop. säg "grattis" eller " vad glad jag är för eran skull" istället för att göra en strid av hela frågan. acceptera att man inte vill ha dig som partner men vill ha dig som kompis och inget annat. men istället för att säga de vackra orden blir det som en krigszon. kastar ord på varandra som man vet inte är menat men ändå gör ont att höra. riktiga vänner stöttar en istälet att kasta en åt hajarna.

^^

japp så e det en ny morgon. katterna springer runt och jaggar varandra och själv ska man ta det lugnt. är lite sjuk idag å jag valde att stanna hemma idag. ska tvätta då och sen typ se på förhäxad :P man har ju blivit lite förhäxad ju ;) hihihi nää men jag älskar den serien och nu när mor o far inte e hemma då blir det att se mkt på tv :) för annars är pappa på tv:n hela tiden. så nu blire det att tvätta och se på tv som sagt :P och kanske lite plugg ;)

Hur många lingon finns det i världen

här kommer en trailer om filmen :)

Fantastisk underbar vad mer kan jag säga

har precis kommit hem ifrån skolan. jag vet att det blev sent idag. men vi gick på bio och såg " hur många lingon finns det i världen" en super bra film som jag själv kan rekommendera stark till alla som inte ännu sett den.
"

Glada Hudik-gänget får en egen film och trots en del oundvikliga klyschor och en buskisosande titel så finns här mer värme, humor, hjärta och känslor än vad vi är vana att skämmas bort med i svensk film.

Historien centrerar sig dock inte kring den populära Glada Hudik Teatern utan kring Alex (Sverrir Gudnason), en arbetslös loser som närmar sig 30 och vars teaterdrömmar är lika orealistiska som hans relationer. När hans flickvän (Cecilia Forss) sparkar ut honom flyttar han hem till brorsan i Hudiksvall och börjar jobba som assistent åt ett gäng utvecklingsstörda. När han upptäcker att de har förtryckta, musikaliska talanger börjar han kämpa för att få med dem i en talangjakt på TV emot deras föräldrars stora förtret.

Det är feelgood i bästa bemärkelse. Visst blir det lite väl mycket publikfrieri ibland, särskilt i sitt överanvändande av Oskar Linnros hit "Från och med du" men den lyckas med syftet - att få publiken att må bra. Glada Hudik-gängets charm och karisma används till fullo och matchas fint med duktiga, sympatiska skådespelare. Att man rollsatt riktiga utvecklingsstörda istället för kreddflirtande skådespelare är ett vågat men väl fungerande val, med undantag för några få repliker som inte sitter perfekt.

Gudnason som efter otaliga roller i mer eller mindre lättglömda filmer kan nog se fram emot ett mindre genombrott som huvudrollsnamn med burdus charm och glimten i ögat. Han får fint stöd av alltid pålitliga Vanna Rosenberg i en mildare variant av syster Ratched från "Gökboet". Claes Malmberg och Marie Robertson bidrar också med stabila insatser liksom samtliga inblandade även om Forss, som stal showen från Bill Skarsgård i "I rymden finns inga känslor", är lite bortkastad som den stereotypiska "arga flickvännen".

Det finns överhuvudtaget en del klyschor som smyger sig in för att fylla upp ett fåtal tomrum. Historien om den känslomässigt/socialt efterblivna som lär sig om livet av någon med handikapp/sjukdom/syndrom har ju gjorts miljontals gånger, senast i ovan nämnda aspergerfilm men konceptet att inkludera Glada Hudik-gänget - och låta dem agera istället för att enbart visa upp sig - räcker nog för att göra den här feelgood-rullen till sin egen film.

Att manuset haltar lite går att överse. Filmens syfte, att beröra och roa, uppfylls till fullo även om cyniker och pretentiösa filmanalytiker antagligen gör bäst i att hålla sig borta. Biopubliken är knappast bortskämd med svensk kvalitetsfilm så vill man ha en skön mysstund med goda skratt och en å annan tår så ska man se filmen med titeln som tyvärr lär skrämma bort en alldeles för stor andel.


Disney

älskar disney
en bra sång tycker jag

trött

nu är man hemma igen. snacka om att 24 timmars resa tar död på den. men iaf så gick allt bra. ska snart sova. fick sitta på klappsäte ( där flygvärdinnorna sitter under tacke off och landing) det var super coolt fick känna på hur det var att vara flygvärd som jag vill bli. ska snart sova. hann tyvärr inte så mkt av london som jag ville :( allt tog så lång tid så jag satt mest på bussen fram o tillbak atyp det jag gjorde :P
så satt jag från London :D

Nu gäller det

nu gäller det. nu är det bara någon timme kvar tills jag ska göra mitt första prov inom flygvärlden och mina damer och herra det kommer inte bli det enda jag ska göra. om jag inte jag får jobbet då gör jag ju flera på andra flygbolg så klart :P men iaf ska jag göra mig i ordning och vara så snygg jag kan vara och vara så duktig på allt. får absolut inte glömma att le idag. ska skjuta undan min nervositet och rikta in på min självkännedom istället. jag har ju för tusan stått och hållt ett tal för mer än 300 personer på engelska i Kalmar för några veckar. ska tänka på den tid som jag stod där. det gick så fort. men iaf nu ska jag fixa mig :) och hoppas på det bästa :D

Framme

nu är man framme på hotellet. jag bor på ett hotell som heter Days Inn. det ligger ganska nära flygplatsen. jag fick åka igenom hela London för att komma hit ut. Är i Stansted och det ligger cirka 1 timma och 55 minuter med snabb bussen från Hearthrow :P och det är inte den biligaste resan tyvärr :( det kostade cirka 300kr t&r ok det e väl billigt??? nu ska jag snart sova för imorgon gäller det. guten nacht

London och önska mig lycka till

snart sitter jag på planet till min intervju. alltså ska jag vara ärlig så är jag fruktansvärt nervös. vill bara att det ska vara över men ändå ska det bli super kul. jag vet inte vad det är med mig. men det är som sagt blandade känslor. men jag hoppas verkligen på att få arbetet skulle vara så underbart att få det men ändå inte. alltså då blir det att jag lämnar alla jag älskar och det vill jag inte. men som sagt så är detta en bra början för mitt liv som flygvärd :D önska mig lycka till. I will do the best i can do at the moment ;)
snart ser man ut så här <3

andas andas

så nu har hyper ventilationen kommit igång då. sitter i skolan och är fruktans värt nervös inför talet och så ska jag ju på arbets intervju imorgon. har bestämmt att om jag inte klarar så ska jag ta nya tag och fortsätta leta efter som jag verkligen vill bli flygvärd. det är min dröm sen jag gick i första ring. nu ska jag fasiken förverka den. så nu e det mitt tal önska mig lycka till

packning

så nu är det snart dags att sova men först blir det att packa inför london. mkt saker som ska med och mkt saker som ska göras :P men just nu sitter jag och pluggar för ullt
sista minuten pluggning ni vet :P
älskling hjälper till o packar :D

Lycklig

idag är det den bästa dagen i mitt liv. jag älskar dig som bara den :) kärleken är i luften :) eller i luften det är den persic inte. den är runt omkring mig. jag är ihop med världens snyggaste kille och jag älskar han supe rmycket. har haft en trevlig dag med han :) iaf dne tid jag hade innen jobbet :D och efter jobbet. men iaf så ska vi laga midda lite sent jag vem men ändå :P

Grattis min älskade vän<3

så skulle jag vilja att alla säger grattias till BEA idag/ KLEA! som jag brukar kalla henne för. det är ganska roligt med hennes nanm som hon själv får skriva om tycker jag :P men iaf så Grattis älskade vän och nu är du 18 så krogen nästa??? hell yeah we will go there :D
GRATTIS
GRATTIS!!!!!!!!!!! <3<3

idag

så nu är det en ny dag med nya händelser. det ska bli en helt underbar dag. det känner jag på mig att det kommer att bli. säger inget men det kommer ändå bli det.
annars så ska jag träffamin barndoms kompis. det ska bli super kul har inte träffat henne på väldigt länge. det är typ mit fel :( har haft så mkt att göra,
ska snart äta frukost :D

serie

så idag hade jag skola och gissa om jag var trött efter det :P jag ville bara sova. men iaf så nu har jag haft serie marathon. kollat på förhäxad serien från box 1 till3 och nu e man slut så nu är det dags att sova typ. ska träffa kompisar imorgon och jobba :D får se hur jag är när jag ska jobba :P
men iaf guten nacht som man säger i tyskland

love it

så nu är det morgon och jag smsar med en riktigt snygg ;) säger inte vem det är men det är hemligt.
men iaf så är det morgon som jag sa nyss och katterna har tagit upp hela min säng igen :( så jag ligger tyvärr nästan på golvet. typisk egocentriska katter ( älskar er ändå) så snart e det skolan men ska inte åka på ett bra tag undrar vad jag gör uppe så här tidigt kanske för att jag fick ett sms av en snygging??? vem vet :O men iaf så vibrerade mobilen så jag gick upp och kollade vem det var :P hemligt :P

trött

nu ät jag tillbaka efter dejten med min underbara kompis Alex ( Claudia) fy fan vad kul det är att vara med dig. ÄLskar dig gumman. du är bäst <3<3<3 ses snart igen :D
men iaf så fick jag ett halsband av henne :) det var super snällt och jag ska ha på mig det hela tiden ;) och så gick vi till egalia och där körde iaf jag saning och konka :P kommer inte gå in på mer detaljer då men det var super kul :)
så kul att vara med kompisar :D
fick nya också idag :D

dagens låt

nu kommer dagens låt :P
en ganska komisk låt som kommer at vara med i ESC i Tyskland i år :)

ok HJÄLP!!!!!!

nu har jag fått besked att jag ska till London på tisdag nästa vecka om jag vill ha jobbet. så klart åker jag då. det blir ett måste för mig :P men hjälp ändå. det ska bli så kul men jag e nervös som bara den. får plugga engelsk gramatik i helgen för att klara det :P men tänk om jag inte klarar provet :( jag skulle då bli super ledsen :( kommer vara nervös hela dagen lång :P

wow

wow kan fortfarande inte tro att det är sant att jag ska på arbets intervju för Rayanair :D jag e så glad att jag nästan kan hoppa ända vägen till London :) ok nog med detta nu är det morgon och jag ska snart dra och äta frukost ;) är ganska hungrig av mig juts nu. så sen drar man till skolan igen ;) se yaa :D
ni får en fin bild från Kalmar .D

bestämt

nu är det bestämt. jag ska åka ner till London på intervjun för Ryanair. men jag vte inte när men jag tror att det är de komande dagarna som jag kommer åka iväg. det är två del moment som jag ska klara av. dels är det ett skrivftligt prov som jag är super nervös för och sen ett muntligt prov hjälp!!!!! men om jag klarar dessa prover som jag hoppas på att klara så har jag en plats i Rayanairs gänget :D då blir jag det som jag skulle vilja bli på ett bra flyugbolag. flyg då med mig :D

for your information

japp jag har dyslexi :P och det är inget att skömas för ;) men jag vet att jag skriver konstigt men skit i stavningen :P det blir bra tillslut ( hoppas jag) ;)

är detta sant :O :O

idag när jag loggade in på mailen så hade jag fått ett nytt mail. denna gång var det från ett flygbolag. det visade sig att ryanair är intresserad av mig och vill att jag ska komma på en arbetsintervju fattar ni OMG säger jag ( nu lät jag som en tjej) jag ska på mitt första ( eller inte första då) utlands intervju :) jag kanske ska jobba för ett irlänsk flygbolag :D ok inte det bästa då men det är en bra böjan tycker jag. så jag ska kanske dit i helgen måste deala med de som håller i det :P men annars så tror jag att jag ska ta det jobbet om jag får det :P
vet att det inte är det lyxigaste flygbolaget men det kräver inte jag heller att det ska vara

OMG!!!!!! YES!!!!!!!! eller va!!!!!!!! hur ska jag göra nu!

alltså herre gud YES!!!!!!!!!! skriker jag eller sk ajag säga nej??
jag har fått jobbet som reseledare i Schweiz i sommar och det skulle vara så kul tycker jag. jag sökte dte jobber bara för att. och idag eller nyss fick jag reda på att jag får det om jag vill ha det. så klart man vill ha det men problemet är att kurs avgiften kostar 6000kr och då är den nere i Schweiz i maj :O alltså fattar ni jag lyckades få ett coolt sommar jag och kanske måste säga nej :( har 5 dagar på mig att bestämma .) gud jag vet inte vad jag ska göra nu.
några reseledare i Thailand

kort dag

så nu e man hemma efter en kort dag i skolan :) hade idrott som första och så klart ger jag gärnet i allt ;) säger vi
sen hade vi svenska som man inte behövde gå på så jag sökte jobb på Lufthansa det tyska flygbolaget och snacka om att allt står på tyska. tycker att det borde iaf stå på engelska om man ska söka jobb hos den men nej tyska gällde. så på svenska lektionen har jag läst tyska :P och sen hade vi naturkunsap ;) det var kul men man var typ trött på det så jag typ satt och halv flummade. jag e så duktig
och nu e jag hemma och ska plugga

sämst

nu ska jag sova :P
mkt till uppdatreing där jag vet.
ska bli bättre tills i veckan ;) jag ska försöka

sova= trött

ok hinner inte skriva något idag tyvärr :( har gjort så mkt saker och ska upp om 6.5 timme :P
så godnatt igen ;)

fredag+ mys med ingen

jaha nu e det fredag och nu ska jag mysa med mig själv :P ensamt jag vet men kul?? nää inte så ensamt  e det man har ju sina katter som underhåller en genom att spy och bråka. sen så har man ju tv som underhåller en. gud så desperat jag låter.nää ska kolla om någon vill gå ut :) är så sugen ( vad e det som har hänt med mig???)på att gå ut igen :)
random bild i know

bilder

så nu har man lagt upp bilderna från min skiva :)
ni kan gå in på denna länk för att kunna få fram dem. ok jag e ju inte sen snyggaste på bilderna då men helt ok man överlever
en av bilderna på mig och Jessica ;)
här är länken gå in o kolla vet ja http://www.skolfest.se/view-gallery.php?gallery_id=46&gal_path=110330_pure_tibble

wow

tänk vad fort en vecka går :O förra veckan var jag på öland och hade super kul och nu är man hemma och gör typ inget förutom att plugga som vanligt. men ändå hur mkt man hinner göra/ lite man hinner göra. jag har hunnit träffat min underbara kompis Hugo som jag trännar med :) och det är det roligaste jag vet. och så har jag haft min skiva och träffade alla mina underbara kompisar som jag inte har träffat på flera år :) så en vecka hinner iaf jag med ganska mkt på ;)
Saknar Nordic Mun ( det var det jag var på i Kalmar/ Öland)
detta är bilder från Nordic Mun tagen av Yaro
underbara vän Hugo :)

RSS 2.0