Läxor fast ingen skola??

så nu har jag varit på min första utbildning på mitt nya jobb. lite nervöst var det. men kul ändå. vi har fått lära känna de produkter som vi ska sälja till våra kunder. som ni kanske vet så är jag F2F ( face 2 face) försäljare. det innerbär att jag går och knackar på dörren hos folk och säljer dessa produkter. det är ett tufft yrke men enligt mig låter det så kul så jag kommer satsa allt jag kan på detta. vi gick igenom avtal m.m.
vi hade lunch på en grekisk restaurang och det var typ helt ok.
men iaf så i slutet av dagen har vi fått läxa :( vi ska skriva en presentation av oss som vi ska kunna framträda imorgon när vi har rollspel och sen kommer vi ha prov :( lite nervös på provet så jag måste plugga nu.

så friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

så nu är det första måndagen efter studenten och man känner sig sååååååååå fri!!!!!!!!!!!!!
men det känns också lite tråkigt att inte gå till skolan för att träffa kompisarna och gå på lektionerna heller .( det känns jobbigt. men man vänjer sig. idag ska jag träffa älskling och sen ska jag väl förbereda mig inför morgon dagen. jag fick jobbet btw som jag sökte förra söndag på Viasat/Comhem :) så jag går på min utbildning imorgon och sen på onsdag. det ska bli super kul.
men tillbaka till det fria :P så är studenten över men inte för alla mina vänner. de tar studenten nästa vecka och sen blir det stor fest :D :D

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!

så nu har man äntligen tagit studenten!!!!!
fy fan vad skönt det känns :) alltså fattar ni jäkla skönt det känns??'
det var en helt fantastisk dag med underbara kompisar.
Började dagen med champagne frukost :P men jag drack bara cola ville inte ha något alkohol aktigt på morgonen. sen åkte vi till skolan och hade foto och sen klass samlingen. sista klass samlingen ever med IHL 3A :( lite sorligt tyckte jag. sn hade vi lunch :) det var så där men man ska inte klaga sp mkt. jag åt inte så mkt för jag var mest nervös. sen gick alla till aulan. där skulle några få pris och stipendium/ prenium. jag fick prenium för Tibbles Internationella Premium efter som jag hade suttit med i skolans FN förbund :D och så fick jag 500 kr på Academibokhandeln :P
sen sprang vi ut och gissa om det var skönt. springa ut ur skolan och skrika som fan. skrika att man äntligen är friiiiiii!!!!!!!!!
flak åker var det roligaste jag har gjort. hann bara upp på flaket innan jag fick ölen över mig :P det var öl kastning till höge roch vänster och det var super kallt men super kul ändå :)

jobb intervju

så igår ringde dom och ville att jag skulle på intervju.
det ska bli super kul.
det är på Viasat som jag ska på intervju :)
först så var det en telefon intervju och sen sa hon som jag pratade med att hon tyckte jag var så bra så hon ville träffa mig live :D så dit ska jag nu :) lite nervös.
detta blir då mitt fjärde intervju. hoppas på att få något jobb :D

tävling

så idag händer det.
de största skolorna kommer att tävla mot varandra i rodd på djurgårdsbrunskanalen (tror att det stavas så)
och jag ska tävla för min skola.
det finns två olika båtar som man kan tävla och den ena är en 8:a ( det är 8 som styr) och en 4:a ( 4 som styr) jag ska styra 8:an som jag hatar. så vi får se hur det går :)
lycka till säger jag till oss ;)

kort dag

så nu har man slutat skolan. snacka om kort dag. har haft idrott och sen fikade vi på svenskan :D och nu får jag åka hem om jag vill som jag ska göra tror jag. ska träffa älskling och sen ska jag ror :( hoppas det blir fint väder annars gör jag det inte. fick reda på att när vi ska tävla ( imorgon) så ska det regna :( hoppas det blir fint väder när vi springer ut iaf. snart e det STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

går världen under idag??

tror ni att världen kommer gå under idag?
om jag ska vara ärlig så tror jag inte på det
man skulle ju ha märkt om det hade hänt något med jorden. det skulle ha syns om det had evarit något på gång. man skulle ha sett olika fenomen som till exempel mer tsunamin och mer jordbävningar plus att det hade varit mer vulkanuttbrott också. ok detta var mina hypoteser men jag kan ju ha fel :P

Önska mig lycka till

så imorgon händer det!
ska till småland idag om mamma o pappa kommer hem snart!
men jag ska iaf på arbetsintervju imorgon :D
det ska bli super kul tycker jag och jag hoppas att jag får jobbet.
ska snart packa :D och sen bär det av och sen upp till stockholm igen :D

på väg

nu är man på god väg :)
snart e det dags att ta studenten :D
gud så skönt det ska bli.
men det som jag tycker kommer bli sorligast är att jag inte kommer praktisera mer :(
jag älskar verkligen mina praktik barn. de är så underbara och roliga. man har alltid ett leende på läpparna när man är med dem. och imorgon kommer läraren dit :( gud vad jobbigt och tråkigt det kommer bli då :( men men .
nu ska jag ta det lugnt :)

snälla gör inte det

snälla jag ber dig gör inte det
du vet att jag fortfarande tycker om dig min vän
snälla gör inget dumt nu
snälla jag ber dig
gör inget. vi kan prata om det ok, men inte på detta sättet.
gör inget som kommer att göra alla illa
SNÄLLA JAG BER DIG!!!!!!!!

the secret is love


love

du är den snyggaste!
du är den vackraste!
du är den bästa!
du är den sexigaste!
du är den underbaraste!
du är den collaste!
du är den sötaste!
du är den älskvärdaste!
du är min ögonsten!
du är min underbaraste!
du är min min min älskling! <3

ledig

så nu är man ledig vad ska man göra då?
jo man sk astäda huset då:O städa och göra dte fint till nästa vecka
fast man kommer få städa nästa vecka också :P men jajaja hoppas min kompis kommer över sen. sen ska jag hem till Maria med Emma och prata om minnerna från Bryssel :D fan vad jag saknar Bryssel :P det var så kul där. men nu ska man äta frukost och sen börja städa då ;)

en vecka kvar

snart är det dags!
snart är det äntligen dags!
slänga ifrån skolböckerna oh skrika att man är fri!!!!!!!!!!!!
jag kommer så klart sakna skolan och alla kompisar, men jag längtar också tills jag får göra det jag vill. jag längtar tills jag får jobba och tjäna egna pengar ( som jag redan gör) men att få resa och ha kul. jag har ju kul i skolan , men det är inte mitt liv. mitt liv är att flyga runt i världen och jobba på ett flygbolag och jag vet eller tror att jag konmmer ha så kul.
LÄNGTAR!!!!!!!!!!

Hjärntvättade???

ok sitter just nu och disskuterar om religioner. har en kompis som är med i Jehovas Vittnen. det är en sekt och de är hjärntvättade. ok det finns de som kommer att läsa min blogg som tycke rjag har fel och det får ni säga att jag har men detta är min årsik. jag tycker de är lite sjuka. de har ju inget som de egentligen tror på. de tror att jorden kommer bli ett paradis och att alla som inte är med dem kommer att gå under när jorden går under, och dem är de enda som överlever! ok jag är själv förvirrad  :O

Sweden!!!!!!!!!!!!

så igår avgjorde det :) sverige var med i ESC Finalen 2011 och vi gjorde vi vårt bästa resultat ever. vi hade startnumer 7 direkt efter Irlands tvillingar och efter oss var det Estland :) men röstningen kan jag säga var spännande. efter halva röstningen så låg vi 1:a men när allt var slut hade vi kommit ner på en 3:e plats. vi tog bronset och Italien som hade kommit tillbka till tävlingen efter många års frånvaro slutade på en 2:a plats med tävlingens sämsta låt enligt mig. Vinnare stod azerbaijan. de vann med 219 p ( om jag kommer ihåg riktigt bra) och vi fick 185p bara 4 p sämmre än Italien. men vi kan nöja oss med vinst i vår semifinal i torsdags :) vi vann överlägset med 155p och cirka 20 p förre 2:an danmark.
Så engång GRATTIS AZERBAIJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

show

show me the love
show me the true
show me the rhythm of love
sohw me the world
show me the trust
show me the saidness
show me the sunrise
show me the good
show me the food
show me the drikns
show me to prove of love

snart e det helg

så vad skönt det ska bli med helg. men jag har tyvärr 3 hem tentor som jag ska göra klart innan jag kan andas ut. jag valde själv dom :P men det som jag tycker ska bli skönast är att jag kan andas. har hållt andan de sista veckorna rädd för vad jag kommer att få i betyg m.m :( men nu kan jag andas. kommer få 2 IG :( men jag har själv valt det :(

JAAAA!!!!!!!!!!!

JAAAA!!!! vi fick nyss reda på vilka länder som skulle gå vidare till finalen. det blir några av mina favoriter som estland, danmark österrike och så klart SVERIGE!!!!!!!!!! vi var det sista land som gick vidare till final. det var så nervöst hela vägen tills man fick se den 10:e och det sista kuväret och när man ser vår flagga då hoppade man av glädje. vi sk atävla i final i år igen och hoppas det går bättre år  :D Lycka till eric
SwedenGO SWEDEN!!!!!!!!!!!!!!!

snart

nu är det snart dags att se på när eric saade tävlar och det ska bli kul o se på hans numer i semifinalen. hoppa sså klart på en final plats för sverige :D men man vet ju inte

snart är det dags

snart är det dags. Klockan 21.00 drar det igång. ESC i Düsseldorf och då tävlar Sverige. Sverige har start numer 8 i Semifinalen och vi hoppas på att få gå vidare till finalen. Jag hoppas också på att lettland och estland kommer gå vidare och så hoppas jag på danmark fast de har (sägs det) plakat(erat) Andreas Jonssons låt.
Här är alla som är med i Semifinal 2

snart e det klart

så snart e det klart :)
snart slipper jag allt.
bara några uppgifter kvar och sen kan jag njuta av livet goda :)
jag har fått tre uppsatser som jag ska skriva istället för att göra prov och det tycker jag är mkt bätter och ibland roligare. nu ska jag plugga iaf :(

ESC

ikväll börjar det igen :)
Eurovision song contest. I år är det i Tyskland Düsseldorf ( vet inte hur det stavas)
Här är alla låtar som kommer att vara med i Semifinal ett

run

att springa är det skönaste som finns
att springa är det bästa som finns
att springa bort från allt ont är det bästa som finns, medan man springar. men när man slutar springer så hinner allt ikapp en och allt kommer som en storm i natten mot en och man mår skit.
medan man springer mår man bra. man känner sig så fri och man vill inte stanna. spring till världens alla hörn och se sen hur det onda hinner ikapp en senare eller hinner den dö??

ok hjälp

alltså varför ger lärarna uppfigt så man blir slut?? allts jag har tre uppsataser som jag måste bli klar med :( jag kommer inte bli det :( hatar det tyvärr vill jag bara dö!!!!!!!!!!! de sista veckorna kommer bli roliga men just denna är jävligt jobbigt :( hatar skolan just nu :(

nu ser man den

så nu kom den upp. fråga mig inte varför detta hände :P
men iaf så slutade jag skulan mkt tidigare än vanligt och det är supe rskönt. ska sätta mig och skriva lite uppgifter tror jag innan jag ska ut på stan o sola :P näää ska göra läxor i solen typ det. det är otroligt fint väder me love it ju :D äntligen sommar. och så ringde ett jobb som ville att jag skulle gå på arbetsintervju :D det ska bli super nice tycker jag. så bättre dagn man väl inte begära?? sen ska jag o mor min gå på stan och shopa typ ;)

konstigt

det som jag tycker är konstigt är att mitt senaste inlägg inte syns :O ser ni det eller e det jag som är blind??

sol+Stockholm= love it

wow vilken underbar dag det har varit. jag skulle ju åka runt i stockholm och vara lite kulturell av mig och det lyckades jag och min kompis väldigt bra med tyckte jag :) vi började med att ta båten från Slussen till Djurgården och sen gick vi på Vasa museumet. det var länge sen jag var där. så vi gick runt och  kollade och hade det super trevligt :) sen så mötte vi Hugo och åt lunch i värmen. sen kom min underbara kompis Sofie ( delegat från Vietnamn från Nordic Mun) som känner Joakim också. så vi tre gick senar in till Aqarium och kollade på djuren där. det var super mysigt och sen åkte vi till Medis och tog ett glas cider ( jag gjorde det iaf)
här kommer lite bilder från dagen :)
bilderna är från idag :D

Sightseeing

så idag ska jag och min kompis göra stockholm osäkert. vi ska åka runt och kolla på sveriges vackra huvudstad Stockholm ( det vill säga när han vaknar). jag har inte kollat alls på stockholm. kan typ inga ställen alls och plus jag måste lära mig omn staden om jag ska bo här :P alltså jag har ju flyttat in till stockholm men kan inte hitta i staden :P så nu blir det intressant. ska försöka ta bilder på mobilen så lägger jag upp det senare ( som brukar bli  2-19 dagar senar) men nu ska jag ut i det fina vädret och göra stockholm osäkert :P

Thor

efter många diskutioner och tvivel blev det tillslut film. vi gick till bio grafen för att kolla vilka filmer som gick. det gick inte så många filmer efter klockan 21 på kvällen. de flesta hade redan börjat när vi kom dit. men vi hittade en film som alla ville se. det var Thor :) den är ganska ny film som går på bio. men iaf så rekommenderar jag den. den handlar om asagudarna och deras strider m.m.

bio idag eller?

så nu är det helg och det ska bli bättre väder. sla iväg och jobba nu. men jag känner mig verkligen inte för det för jag är sjuk. ska hoppas jobba imorgon tror jag. jag fick inte så mkt sömn idag heller för att jag var på fest på lidinö. kom hem vid 3 och skulle upp 7 :( snacka om sliten man e nu men jag ska jobba innan jag ska på bio. men nu är det jobba då ;)

2011 ESC

Här kommer alla låter i årets Eurovision Song Contest.
Den första semifinalen är på tisdag 10/5 klockan 21.00
Den andra då sverige tävlar är på torsdagen den 12/5 21.00
Och finalen är på Lördagen den 14/5 vet ej tid och hoppas att se sverige i finalen

klassresa

så idag ska vi på klassresa :) det ska bli kul. eller vi ska inte åka så långt. vi ska ut till Vaxholm och köra "fångarna på kastellet" det ska bli kul typ. jag är inte så taggad på det. men jag ska ge klasskpompisarna en fight. jag hoppas att man får tävla inviduellt, men annars så gör det inget. och så ska vi tydligen bjuda våra lärare på middag ( enligt rykten). det kommer jag vägra. det är vi som har jobbat ihop pengarna och då ska inte lärarna få något av de. om dte blir så då blir det fight det kan jag lova er. jag ger inte upp i den frågan :) men iaf önska oss lycka till

låt

älskar denna låt

varför

varför finns det inget gott i vårt kyslskåp när man vill ha något gott att äta? det är tomt som bara den. det finns ost :P men det kna man inte bara äta och det blir ganska äckligt efter ett tag tycker jag. så jag får typ försöka hitta på något att äta då :P men det är inte så lätt. hmmm vad ska man ha??
godis?? näää läsk?? nää chips?? ok why not :P det blir chips till frukost då ;)
haha
bra frukost???

snö???

omg idag hände det mest konstigaste av allt. det snöade idag. det är ju 2 maj och det snöade. men blir ju galen på det svenska vädret. kan de typ inte bestämma sig vädergubbarna som sitter där uppe. eller om jag var där skulle dte bara vara sol :P men då kan jag inte njuta av det ju :( så jag får väl nöja mig med det kalla sweden :P
men nu ska jag plugga lite och sen ska jag träffa Hugo för vi ska "träna" :P
hugo :P

lååång dag

så nu e man hemma igen o så ska man snart plugga. jag är sååååååå jäkla trött. vill bara sova just nu. alltså det var inte så jobbigt i skolan. så jag vet inte varför jag är så trött. kanske beror på idrotten som vi hade idag. vi körde amerikans fotboll tror jag att det hette. och när vi hade match blev jag tacklad av Jocke i klassen. jag landade på ryggen och nu har jag ont. TACK SÅÅ MKT! :P gillar dig med ;) ska ge igen innen vi går ut.
men nu ska jag iaf plugga :(

mkt har hänt

så nu är det söndag och jag har inte hunnit skriva ett dugg känns det som. men iaf så har jag typ festat hela helgen lång. började ju med mösspåtagningen och sen blev det lite krök i en park i täby :P sen på kvällen var jag hem bjuden till Higo för att ha fest där en liten stund och sen skulle de ut medan jag åkte hem bara för jag o älskling inte och hade inte lust att gå ut. så vi åkte hem o sov.
på lördagen så skulle jag jobba men innan dess så hade vi film mys :) vi såg en geishas memoarer. en film jag älskar och sen åkte jag och jobade. på jobbet bakade vi och sen spelade vi spel. det var super mysigt, sen åkte jag och kollade på när emma spelade fotboll. hon och hennes lagh vann emd 2-0. sen var det fest igen. kom hem runt 1 på morgonen och då sokmnade man, det är det som har hänt och nu är man förkyld iaf halft :(
älskar filmen

RSS 2.0